Manavgat yangını tamamen söndürüldü: Mücadelede büyük görev yapan TOMA’lar çiçekler ve alkışlarla uğurlandı

Antalya Manavgat’ta çıkan yangın söndürme çalışmalarına destek vermek için gelen TOMA’lar düzenlenen törenle vatandaşlar tarafından çiçek ve alkışlarla uğurlandı.

Vatandaşlar TOMA'ları böyle uğurladı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan yangını söndürme çalışmalarına destek vermek için Türkiye’nin birçok ilinden Manavgat’a gelen Emniyet Müdürlüğü’ne ait 50, Jandarma Genel Komutanlığı’na ait 3 TOMA, düzenlenen törenle vatandaşlar tarafından çiçek ve alkışlarla uğurlandı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/08/09/04/29/resized_df44c-A389653_01.jpg

Orman yangınlarını söndürme çalışmalarına destek veren TOMA personeli için Manavgat Cuma Pazarı’nda yapılan uğurlama törenine Antalya Valisi Ersin Yazıcı, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve görevli personel TOMA’larla katıldı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/08/09/04/29/resized_25a12-A389653_02.jpg

"YANGIN SİZLERİN DE KATKILARIYLA TAMAMEN SÖNDÜRÜLDÜ"

Törende konuşma yapan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı “Her toplumsal olayda olduğu gibi polis ve jandarmanın Manavgat yangınında da görevini en iyi şekilde yerine getirdi. Yangın şu anda sizlerin de katkılarıyla tamamen söndürüldü. Gönül isterdi ki hiç can kaybı olmasın. Ama gerek vatandaşlarımız gerekse yangın ekiplerinde maalesef hayatını kaybedenler oldu. Sizlere yangın söndürme çalışmalarına vermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ediyor, görev yerlerinize uğurluyoruz. Bizden ve Manavgat’tan ailelerinize de çok selam söyleyin. Bundan sonraki görevlerinizde başarılar diliyoruz” dedi.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/08/09/04/29/resized_f8bdc-A389653_04.jpg

ÇİÇEKLERLE UĞURLADILAR

TOMA’lar, Manavgat’tan ayrılırken, Cuma Pazarı’na gelen vatandaşlar da çiçekler ve alkışlarla eşlik etti. Elinde çiçeklerle TOMA’ları uğurlayan bir vatandaş ise “Öncelikle askerlerimize TOMA çalışanlarımıza, herkese çok teşekkür ediyoruz. Manavgat’ımızı yangından ağaçlarımızı yok olmaktan kurtardığı için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

GÜNDEM
Yangına yardıma gitti evi ve hayvanları yandı

GÜNDEM
Muğla yangınlarında 38 bin 715 kişi tahliye edildi

GÜNDEM
Yangın bölgesi Manavgat'ta yaralar sarılıyor: 200 bin kişiye yardım ulaştırıldı

DÜNYA
Dünyanın ciğerleri yanıyor: Asya'dan Amerika'ya birçok ülkede orman yangınlarıyla mücadele sürüyor

GÜNDEM
Bodrum ve Milas'ta yanan ormanlar havadan görüntülendi

DÜNYA
Yunanistan'da orman yangınları kontrol altına alınamıyor: Alevler büyük doğa felaketine neden oldu

GÜNDEM
Manavgat Kalemler'de yanmayan tek yer CHP’li başkanın villası: Etrafını belediye araçlarıyla korumaya aldı