MSB Mehmetçiğin zorlu operasyon şartlarını paylaştı

Milli Savunma Bakanlığı'nca (MSB), zorlu hava ve arazi koşullarındaki terörle mücadele operasyonlarına ilişkin yeni görüntü ve fotoğraflar paylaşılarak, "Kahraman Mehmetçik, teröristle mücadelesine büyük bir azim ve kararlılıkla devam ediyor" denildi.

Haber Merkezi DHA
MSB Mehmetçiğin zorlu operasyon şartlarını paylaştı

MSB'nin paylaşımı şu şekilde;

Gökle Yerin Hududunda, Dalgalanır Bayrak Kahramanların Omuzunda! 🇹🇷Vatan ve millet uğruna en zor şartlarda, en zorlu coğrafyalarda görev yapan Kahraman Mehmetçik, teröristle mücadelesine büyük bir azim ve kararlılıkla devam ediyor.#MSB pic.twitter.com/SWBN18FfaN


Bakanlığın Twitter'daki hesabından, "Gökle yerin hududunda, dalgalanır bayrak kahramanların omuzunda. Vatan ve millet uğruna en zor şartlarda, en zorlu coğrafyalarda görev yapan kahraman Mehmetçik, teröristle mücadelesine büyük bir azim ve kararlılıkla devam ediyor" açıklaması yapılarak, terörle mücadele operasyonlarına ilişkin görüntü ve fotoğraflar paylaşıldı.
'Mehmetçiğin zorlu operasyon şartları' notuyla paylaşılan görüntüde; karlı arazide yapılan arama tarama çalışmaları, çamurlu zeminde Mehmetçiğin yürüyüşü, askerlerin hedeflere uzun namlulu silahlarla atışları ve nöbet tutan askerler yer aldı.

Milli Savunma Bakanlığı paylaştı: Her dağın zirvesi Mehmetçik
Milli Savunma Bakanlığı resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda Mehmetçiğin dağlardaki zorlu mücadelesine dikkat çekildi. Paylaşımda 'Milletine, devletine bağlı vatanına, bayrağına sevdalı her göreve hazır Türk Silahlı Kuvvetleri Her dağın zirvesi Mehmetçik.' ifadelerine yer verildi.

MSB teröristlere nefes aldırmayan Mehmetçik'i paylaştı: İşte bunlar bizim Al Bayraklılar
Irak'ın kuzeyine başlatılan Pençe Kilit Operasyonu ile teröristlerin yuvaları imha edilirken, Milli Savunma Bakanlığının (MSB) sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yapıldı. Mehmetçik'in operasyon görüntülerinin yer aldığı paylaşımda, 'İşte bunlar bizim Al Bayraklılar... Kahraman Mehmetçik, Pençe-Kilit Operasyonu ile teröristlerin inlerini başlarına yıkıyor!' ifadelerine yer verildi.