Ortaklar bir kez daha kavgaya tutuştu: HDP'li Sezai Temelli TİP'li Ahmet Şık'a 'Güvercin beyinli' dedi

Seçimlere sayılı günler kala HDP ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) arasında yaşanan karşılıklı atışmalara yenisi eklendi. HDP'li Sezai Temelli, TİP'li Ahmet Şık'ın "Selahattin'i çıkar HDP'den ortada HDP kalmıyor. Ben tamamından rahatsızım. Türk faşisti var, Kürt faşistiyle de uğraşamam." açıklamalarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Temelli, "Güvercin kadar beyinleriyle şahinlerle aşık atmaya kalkanların hüsranla sonlanan tweet dünyası." dedi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
HDP'li Sezai Temelli, Selahattin Demirtaş'a eleştirilerde bulunan TİP'li Ahmet Şık'a Güvercin beyinli dedi.

14 Mayıs cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine sayılı günler kala muhalefet bir kez daha kendi içinde kavgaya tutuştu. HDP ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) arasında yaşanan karşılıklı atışmalara yenisi eklendi.

TİP'li Ahmet Şık: Ben tamamından rahatsızım

TİP'li Ahmet Şık, Selahattin Demirtaş'a eleştirilerde bulunarak "Selahattin bizim canımızı okumuş, güya aynı ittifaktayız. Ben tamamından rahatsızım." ifadelerini kullanmıştı.

Şık, "Selahattin'i çıkar HDP'den ortada HDP kalmıyor. Ben tamamından rahatsızım. Türk faşisti var, Kürt faşistiyle de uğraşamam." dedi.

HDP'li Sezai Temelli'den cevap: Güvercin beyinli

Ahmet Şık'ın bu açıklamalarına HDP'li Sezai Temelli’den cevap geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Temelli, "Güvercin kadar beyinleriyle şahinlerle aşık atmaya kalkanların hüsranla sonlanan tweet dünyası." sözleriyle Şık'a tepki gösterdi.


TİP'li Ahmet Şık Selahattin Demirtaş ve HDP'yi topa tuttu: Bizim canımıza okudu

Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'nu terletecek sorular: Milli teknolojiye iftira atan CHP'liler yükseliyor biz bunu söyleyince siyaset mi oluyor?

CHP'li Mansur Yavaş'tan HDP güzellemesi: Dertlerini anlatmak istiyorlar