Tavuklu pilavı yiyen hastanelik oldu: Polis seyyar satıcıyı gözaltına aldı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde aynı seyyar satıcıdan tavuklu pilav yedikten sonra kusma ve bulantı şikayetiyle Alaşehir Devlet Hastanesi’ne başvuran 7 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı.

Haber Merkezi İHA
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun da zehirlenme şüphesiyle hastanede bulunan vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini sundu.

Alaşehir merkezde seyyar satıcıdan gün içerisinde farklı zamanlarda tavuklu pilav yiyen 7 kişi bir süre sonra kusma ve bulantı şikayetiyle Alaşehir Devlet Hastanesi’ne başvurdu.

Hastaneye gelen Furkan Ç. (19), Süleyman K. (52), Fatma K. (48), Ayfer A. (47), Gamze G. (24), Halil G. (26) ve Barış K. (25) hemen gıda zehirlenmesi şüphesiyle müşahade altına alındı.

Hastanede tedavisi tamamlanan 5 kişi taburcu edilirken, Süleyman K. ve eşi Fatma K.’nın tedavisi devam ediyor. Olayın ardından seyyar satıcı L.C. (36) polis tarafından gözaltına alınırken, tavuklu pilavdan da incelenmek üzere numune alındı.

Hastanede olayı anlatan Süleyman K’nin oğlu Mehmet K, “Annemle babam oğlum için tavuklu pilav almışlar, oğlum da yememiş, bunun üzerine annemle babam ikisi birlikte yemişler şimdi hastanede yatıyorlar” dedi.

FOTOĞRAF 12
Ankara’da korku dolu anlar: Dört apartman ve bir gecekondu boşaltıldı
Ankara'da yoğun yağış nedeniyle bir apartmanın bahçe istinat duvarı yıkıldı. Apartmanın otoparkında bulunan 3 otomobil yıkılan duvarın altında kalırken tedbir amaçlı vatandaşlar tarafından toplam 4 apartman ve 1 gecekondu boşaltıldı.

FOTOĞRAF 17
Evden kötü kokular gelince acı gerçek ortaya çıktı: 10 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi
Bursa'da bir kadın, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Kadının ölümü, evden gelen kötü kokular üzerine komşularının polise haber vermesiyle ortaya çıkarken, yapılan incelemelerde Hatice Arslan'ın yaklaşık 10 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi.


FOTOĞRAF 15
TEM bağlantı yolunda feci kaza: Yedi kişiyi yaralayıp aracıyla kaçtı
Bayrampaşa TEM bağlantı yolunda seyir halinde bulunan bir otomobilin, aynı yönde ilerleyen 3 otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı. Kazaya neden olan otomobilin olaydan sonra kaçtığı belirtilirken, yaralıların yardımına olay yerinden geçen yunus polisleri koştu.