TBMM Başkanı Şentop: Çocuk istismarı asla kabul edilemez

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, çocuk istismarı konusuyla ilgili, faili kim olursa olsun çocuk istismarının asla kabul edilemeyeceğini ve affedilemeyeceğini belirtti.

Haber Merkezi AA
TBMM Başkanı Şentop

Şentop, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, bir çocuğun 6 yaşında istismara maruz kaldığı yönündeki bilgilerin, vicdanları derinden sarstığını ifade etti.

Olayın yargıya intikal ettiğini, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının da davaya müdahil olduğunu hatırlatan Şentop, "Çocuk istismarı, faili kim olursa olsun asla kabul edilemez, affedilemez. Olayın tüm yönleriyle açıklığa kavuşturulması ve sorumluların en ağır cezaları alması için sürecin takipçisi olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Ersoy: Yaş istismarı konusuyla ilgili müfettiş görevlendirildi

Çocuğa istismar iddiasına AK Parti'li Dağ'dan sert tepki: İhmali olan varsa bir saniye beklemeyiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Kılıçdaroğlu'nun Meclis'e gazi diyememesi sakıncalı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu'nun TBMM'ye gazi diyememesini eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun sözlerine ilişkin Dağ, 'Meclis'e gazi diyemiyor olması bir kere Kurtuluş Savaşı'na haksızlık. İkincisi 15 Temmuz'da direkt hedef alındı. Söylediğiniz sözün başka yerlerde mi karşılığı var, yeni danışmanınız mı bunu sizden istedi?' dedi