Üç yıldır çalıştığı marketin kasasını soyup cip almış

Samsun'da market işleten Hüseyin Mustafaoğlu 3 yıldır yanında çalışan H.A.'nın cip satın almasından şüphelendi ve kamera kayıtlarını izleyince de kasadaki paraların H.A., tarafından çalındığını gördü. H.A., ifadesinin ardından mahkemede adli kontrolle serbest kalırken, Mustafaoğlu, "Ona çok güveniyordum, 'benden daha sağlamdır' dedim. Ama kamerayı izleyince çaldığını anladım" dedi.

Market sahibi, kasa içine gizli kamera yerleştirdi.

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Unkapanı Mahallesi’nde market işleten Hüseyin Mustafaoğlu (45), 3 yıldır yanında çalışan H.A.'nın (43) lüks cip satın aldığını öğrenince, durumdan şüphelenerek marketinde güvenlik kamera sayısını artırdı, kasa içine de gizli kamera yerleştirdi.

GÜNDEM
İsyan ettiren hırsızlık: Caminin 25 musluğunu birden çaldılar

'BENDEN SAĞLAMDIR' DEDİM'

Yıllardır yanında çalışarak güvenini kazanan H.A.'nın kendisini yaklaşık 450 bin TL soyduğunu öne süren Mustafaoğlu, elemanının serbest kalmasına tepki gösterdi.

GÜNDEM
Hırsızın müthiş el çabukluğu: 10 saniyede açtı, iki dakikada 100 bin liralık telefonu çaldı

SATIN ALDIĞI CİPİ SAKLAMIŞ

Markettiki zararının yaklaşık 450 bin TL olduğunu söyleyen Mustafaoğlu, “O kadar güvenilen bir kişiydi ki elimde güvenlik kamerası görüntüsü olmasa eşim dahi bana inanmazdı. Tahmini olarak 450 bin TL civarında bir para kaybından bahsedilebilir. Parayı çalan, paraların kaybolduğunu ama nasıl kaybolduğunu bilmediğini söylüyor. İlerleyen zamanlara kendine yeni bir cip alınca durumu fark ettik. Hatta marketin iki sokak altına park ettiği cipini bizden uzunca bir süre gizledi” diye konuştu.

GÜNDEM
Hırsızlık çetesi İstanbul'a dadandı 1 milyon 500 bin lira çaldı: 100 kiloluk kasayı kucağında taşıyarak kaçırdı