Uyuşturucuyla mücadelede son 120 günde 80 bin 572 operasyon düzenlendi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Türkiye Yüzyılı’nda uyuşturucuyu küresel bir felaket olarak görüyoruz. Zehir tacirliğini de terörle eşdeğer olarak görüyoruz. Uyuşturucuya karşı mücadelemizi 'arzla' ve 'taleple' olmak üzere iki yönlü sürdürüyoruz" dedi. Yerlikaya, bu kapsamda son 120 günde, 80 bin 572 operasyonun da düzenlendiğini belirtti.

Halil Akkoç
Son 120 günde 80 bin 572 uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Türkiye Yüzyılı’nda uyuşturucuyu küresel bir felaket olarak görüyoruz. Zehir tacirliğini de terörle eşdeğer olarak görüyoruz. Uyuşturucuya karşı mücadelemizi 'arzla' ve 'taleple' olmak üzere iki yönlü sürdürüyoruz" dedi.

Bu kapsamda son 120 günde, uyuşturucuyla mücadelede 80 bin 572 operasyon düzenlendiğini belirten Yerlikaya, "98 bin 198 şüpheli gözaltına alındı, 8 bin 379’u tutuklandı, 3 bin 422’si hakkında adli kontrol kararı verildi" diye konuştu.

Yerlikaya, "Zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Hangi büyüklükte olursa olsun gölge gibi takiplerindeyiz. Uyuşturucuyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek" açıklamasında bulundu.

GÜNDEM
İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı: 34 ildeki 'narkogüç' operasyonunda 190 şüpheli yakalandı

GÜNDEM
Bakan Yerlikaya 21 ilde düzenlenen operasyonda 148 zehir tacirinin yakalandığını duyurdu

GÜNDEM
İçişleri Bakanı Yerlikaya: 'Kahramanlar' operasyonları kapsamında 2 bin 554 firari yakalandı