Askerler, Mehmetçik Kut'ül Amâre'yi izledi

TRT 1'in yeni dizisi Mehmetçik Kut'ül Amâre, ikinci bölümünde de izleyiciyi ekranlara kilitledi. Diziyi izleyenlerin arasında Mehmetçik de vardı. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde askerlerin dün akşam TRT 1'de ikinci bölümü ile ekrana gelen tarihi diziyi izlediği görüldü.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Askerlerin, Mehmetçik Kut'ül Amare dizisini izlerken çekilen görüntüsü sosyal medyada paylaşılıyor.

Mehmetçik Kut'ül Amâre dizisinin henüz sadece iki bölümü yayınlandı ama şimdiden tüm Türkiye’yi ekranlara kilitleyen bir dizi haline geldi. Perşembe günleri evde, meside ve kafelerde TRT 1 açılıyor, Mehmetçik Kûtulamâre dizisi izleniyor.

Dizinin en iyi takipçileri ise askerler. Mehmetçik de Kut'ül Amare dizisinin yakından takip ediyor.

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde de Mehmetçikler'İn TRT 1 'in merakla beklenen dizisi Kut'ül Amâre'yi izlediği görülüyor.

Diriliş Ertuğrul'un rakibi Sen Anlat Karadeniz'e ilk uyarı geldi

Kalp Atışı final yapıyor

Erkan Petekkaya'nın restoranı yandı

Unutulmuş bir zafer: Kut'ül Amare
Osmanlı Ordusu'nun Irak'ın Kut bölgesinde İngilizlere karşı kazandığı büyük zaferin üzerinden 101 yıl geçti. Osmanlı'nın son dönemlerindeki büyük başarısı Kut'ül Amare, tarihin tozlu raflarından indirildi ülkenin dört bir yanında konferanslar düzenleniyor. 13 bin 309 İngiliz asker, 6 İngiliz general ve 476 İngiliz subayın esir edildiği Kut'ül Amare'de neler yaşandığını sizler için derledik.