Bu kahvede çay yerine süt içiyorlar

Gümüşhane'nin Köse ilçesinde, çay ocağı ve kahvelerde çay yerine süt içiliyor. Kahvehane işletmecisi Yaşar Taşkın "Halkımız süte rağbet gösteriyor ve çok da memnun kalıyorlar. Günlük 20 kilo süt satıyoruz" dedi.

Yeni Şafak
Gümüşhane'nin Köse ilçesinde bulunan kahvede çay yerine süt tüketiyorlar.

Hava sıcaklığının eksi 20 derecelerde ölçüldüğü Gümüşhane Köse'de satılan sıcak süt, ilk tercih oluyor. Kahvehane işletmecisi Yaşar Taşkın beslediği büyükbaş hayvanlarından sağdığı sütleri kaynatarak müşterilerine sunuyor.

Günlük 20 kilo süt satıyor

Yaşar Taşkın, müşterilerinin isteklerinden yola çıkarak süt satmaya başladığını belirterek "Büyükbaş hayvanlarım var. Onlardan sağıyoruz, getirip kahvede kaynatıp müşterilerime veriyorum. Halkımız süte rağbet gösteriyor ve çok da memnun kalıyorlar. Günlük 20 kilo süt satıyoruz" dedi.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2018/12/19/11/42/resized_20c2b-60ad8fee5c19f1eaae298b4f96d777c6.jpg

Sütün yeri ayrı

Kahvede süt içen Hacı Ahmet Şen de "Kahvede süt içmek güzel. Oldukça besleyici. Kış aylarında süt içerek hasta olmuyoruz. Sabah kahveye geldiğimizde sıcak süt içiyoruz. Süt içmek başka, çay başka. Sütün yeri ayrı" diye konuştu.

HAYAT
Adli Tıp Kurumu: Sıla'nın morlukları belli değil

HAYAT
Papağana işkence eden Murat Özdemir tacizci çıktı

HAYAT
Temizlik yapan kadının eli görenleri şaşırttı