|

Adli Tıp Kurumu: Sıla'nın morlukları belli değil

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural arasında yaşandığı iddia edilen dayak olayına ilişkin yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Sıla’ya ait olaydan sonraki günlerde çekilen ve soruşturma dosyasına giren görüntülerle ilgili Adli Tıp Kurumu, görüntülerin orijinal olduğunu ve vücudundaki morlukların belli olmadığını belirtti.

Yeni Şafak
11:18 - 19/12/2018 Çarşamba
Güncelleme: 14:06 - 19/12/2018 Çarşamba
Diğer
Soruşturmanın seyrini değiştirebileceği öne sürülen söz konusu görüntüler uzun süre tartışılmıştı.
Soruşturmanın seyrini değiştirebileceği öne sürülen söz konusu görüntüler uzun süre tartışılmıştı.

Sanatçı Sıla Gençoğlu, beraberlik yaşadığı Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcılığı da "Kasten yaralama", "Tehdit", "Hakaret" suçlarından yürütülen soruşturma dosyasını, Uzlaştırma Bürosu'na göndermişti.

Soruşturmanın seyri değişiyor

Sıla’ya ait olaydan sonraki günlerde çekilen ve soruşturma dosyasına giren görüntülerle ilgili Adli Tıp Kurumu raporu savcılığa gönderildi.

Radyo Viva’nın Ağır Masa programından alınan bilgiye göre, raporda görüntülerin orijinal olduğu ve vücudundaki morlukların belli olmadığı belirtildi. Soruşturmanın seyrini değiştirebileceği öne sürülen söz konusu görüntüler uzun süre tartışılmıştı.


#Şarkıcı
#Sıla
#Morluk
#Adli Tıp
5 yıl önce