Hakan Ural'dan sert tepki: Bunların derdi Cumhurbaşkanı Erdoğan

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından söyleşi vereceği açıklandıktan sonra muhalif kesimin hedefi haline gelen oyuncu ve sunucu Hakan Ural, "Bunların derdi Hakan Ural değil, Bunlar Tayyip beyin kurduğu memleketi sevmiyor" dedi.

Haber Merkezi Diğer
Hakan Ural

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Hakan Ural’ı, “Çevre ve Medya Üzerine Söyleşi” konulu söyleşiye konuşmacı olarak çağırdı. Sosyal medyada lince uğrayan Hakan Ural, eleştirilere çok sert cevap verdi.

"ELEŞTİRİ DEĞİL HAKARET EDİYORLAR"

4 yıldan beri 125 bin tweet ile linç şampiyonu olduğunu belirten Ural, “Yazılanlar eleştiri boyutunda kalmıyor. Hakarete varıyor. İnsanın anasına, babasına bile sövüyorlar. Bu cenahın karşıt görüşlere karşı tutumu hep böyle. Beni ben olduğum için değil, siyasi görüşüm nedeniyle hedef haline getiriyorlar. Halbuki ideolojik farklılıklar zenginliklerimizdir. Eleştiri elbet olacak ancak hakaret ediyorlar” dedi.

"BU İSİMLER DEĞİŞİR ANCAK ZİHNİYET DEĞİŞMEZ"

Kendisini eleştirenler laf anlatmanın zaman kaybı olduğunu belirten Ural, Yeniçağ gazetesinden Tolga Şahin’e verdiği demeçte “Adamlar, Cumhurbaşkanına, milli savunmaya, vatana, millete sövüyor. Hakan Ural bu bağlamda kim ki? Vatan millete sövmeyi meziyet sayan bu zihniyetin eleştirileri benim nişanemdir. Karşıt görüşleri ötekileştirmeyi, zombi olarak görmeyi meziyet sayıyorlar. Ben vatan millet sevgimi dile getirdikçe buna tahammül edemiyorlar. Bu isimler değişir ancak zihniyet değişmez. Bin yıldan fazladır bu millet üzerine oynanan oyunlar tersine döndü. Asıl itirazları buna” dedi.


Fahiş idata yasal adım: Bakanlık özel birim kurdu