Haluk Levent dolandırıcılara karşı uyardı: 'AHBAP üyeleri paraya dokunamaz'

AHBAP Derneği Başkanı sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Levent, kendisini ‘Ahbap mensubu’ olarak tanıtan bazı kişilerin kurumlardan para istediğini ifade ederek, bu vaziyetle karşılaşanların polise başvurmasını istedi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Haluk Levent açıklama yaptı.

Kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneğiyle Türkiye’nin dört bir yanında senelerce ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Haluk Levent, takipçilerini dolandırıcılık konusunda uyardı.

“AHBAP ÜYELERİ PARAYA DOKUNMAZ”

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Levent şu ifadeleri kullandı:

“Çok yazdım tekrardan yazayım. Kendini “Ahbap mensubu” tanıtan kişiler bazı kurumlardan para isteğinde bulunmuş. Bu şekilde bir vaziyetle karşılaşıldığında tek yapmanız gereken polisi aramak. Ahbap kurulduğundan beri ahbap mensupları paraya dokunmadı dokunmaz yalnızca aracı olur. Bilginize”

FOTOĞRAF 8
Kırgızistan'a götüreceği atları TIR parkında ölüme terk etti: Haluk Levent devreye girdi
Kars'tan yüklediği atları Kırgızıstan'a götürmek üzere yola çıkan ancak gümrükte yaşadığı sorun nedeniyle geri dönen TIR'ın sürücüsü, dorsesindeki 38 at bulunan aracını, Artvin'in Hopa ilçesindeki TIR parkına çekti. Dorsede 2 gündür kaderine terk edilen atlardan 5'i ölürken, bazı atlar da hastalandı. İlçe sakinlerinin su verip beslemeye çalıştığı atlar, İlçe Tarım Müdürlüğü'nce bakım ve tedaviye alındı. Polis ekipleri, sürücü ve nakliyeci firma hakkında soruşturma başlatırken, bölgeye gelen sanatçı Haluk Levent de sosyal medya hesabından videolu paylaşımda bulunduğu atları sahiplenmek istediklerini söyledi.

FOTOĞRAF 9
Görme engelli Simay hukuk fakültesini bitirdi: Haluk Levent sözünü tuttu
Antalya'da 6 yaşındayken enfeksiyon kapması sonucu görme yetisini tamamen yitiren Simay Özen, annesinin derslerine verdiği destekle kazandığı hukuk fakültesinden mezun oldu. Özen, yıllar önce liseden mezun olurken sosyal medyadan "Hukukçu olmak istiyorum" paylaşımına "Sen hukuk fakültesinden mezun olursan ben de senin törenine geleceğim" diye karşılık veren ünlü sanatçı Haluk Levent'in de katıldığı mezuniyet töreniyle kep attı.

FOTOĞRAF 16
Haluk Levent'ten sosyal medyada seferberlik: Ünlülerden destek veren verene
İhtiyaç sahipleri için kurucusu olduğu AHBAP yardım kuruluşu ile sürekli çalışan şarkıcı Haluk Levent, koronavirüs sonrası oluşan süreçte de oluşan mağduriyetleri gidermek için harekete geçti. Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile sayısız ünlü ismi harekete geçiren Levent, adeta sosyal medyada seferberlik başlattı. #dayanışmagunleri kampanyası kısa sürede çığ gibi büyüdü. Levent, kampayaya destek veren isimleri tek tek açıkladı. İşte o isimler:

Haluk Levent yardım yapan hayranının evine gidip kahvaltı hazırladı
Kurucusu olduğu AHBAP Derneği'yle sayısız sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren ve çok sayıda kişiye yardım ulaştıran sanatçı Haluk Levent, yardımsever bir takipçisine verdiği sözünü tuttu. Ünlü sanatçı takipçisini evine giderek aileye kahvaltı hazırladı.

Suriyelilere yardım ettiği için linç edilen Haluk Levent tepkilere cevap verdi
TVNET ekranlarında Ayşe Böhürler'in sunduğu 'Türk Kahvesi' programına konuk olan Haluk Levent, samimi açıklamalarda bulundu. Levent, Suriyeli mültecilere yaptığı yardımla sosyal medyada bir grup tarafından linç edildiğini belirterek önemli açıklamalar yaptı.