Koronavirüse yakalanan oyuncu Burak Sergen'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor

Yakalandığı koronavirüs nedeniyle solunum güçlüğü çeken ve yoğun bakımda tedaviye alınan usta oyuncu Burak Sergen'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Haber Merkezi DHA
Burak Sergen ve oğlu Cansın Sergen

Oyuncu Burak Sergen, 11 Nisan akşamı evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı, solunum güçlüğü çeken ve akciğerlerinde enfeksiyon olan 60 yaşındaki sanatçı, yoğun bakıma alındı.

Sergen'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 2 Kovid-19 testi sonucunun da negatif çıktığı söylendi ve sevenlerinden dua istendi.

Ancak daha sonra usta oyuncunun yakalandığı koronavirüse bağlı akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı yaşadığı belirlendi.

OĞLU DA POZİTİF

Burak Sergen'in 11 yaşındaki oğlu Cansın Sergen'e de koronavirüs teşhisi konuldu. Cansın Sergen'in ciddi bir sağlık sorunu olmadığı belirtilirken, oyuncu Burak Sergen'in sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Burak Sergen apar topar yoğun bakıma kaldırılmıştı: Koronavirüs testleri negatif çıkan oyuncudan üzücü haber geldi

Koronavirüs tedavisi gören Toygun Ateş entübe edildi

Oyuncu Eser Yenenler koronavirüse yakalandı

İrem Derici'den maskesiz sosyal mesafesiz piknik: Gidin şikayet edin

Mehmet Ali Erbil: Amerika'ya da gittim, bizdeki sağlık hizmeti hiçbir yerde yok
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil tedavisinin sürdüğü hastanede canlı yayın yaparak, takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Türkiye'deki sağlık sistemini öven ve dünyanın hiçbir yerinde böyle hizmetin olmadığını söyleyen Erbil, bir Amerika ziyaretinde başına gelenleri anlattı.

Amerika'da atak geçirdiğini söyleyen ünlü sunucu, hiçbir şekilde hastanelerinden hizmet alamadığını yurt dışında sağlık sisteminin çökmüş olduğundan bahsetti.