İmamoğlu’nun sahneden kaldırdığı Necip Fazıl’ın unutulmaz eseri “Reis Bey” Zeytinburnu’nda sahnelenecek

Ekrem İmamoğlu'nun Şehir Tiyatroları'ndan kaldırdığı Necip Fazıl Kısakürek’in unutulmaz eseri Reis Bey, bu yıl 2019-2020 Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek. Kültür ve Sanat Sezonu açılışında konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "Ekim ayında ilk yetişkin devlet tiyatrosu oyunu Reis Bey buna dikkatinizi çekmek istiyorum. Burada biz müsteşarlığım döneminde sahneye konan Reis Bey’i bu yıl inşallah Zeytinburnu’muzda sahneye koymak istiyoruz” dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy

Zeytinburnu 2019-2020 Kültür ve Sanat Sezonu açılışı "İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu" konseri ve Kadir Ablak’ın Kritik Eşik sergisi ile açıldı.

GÜNDEM
Haddini bil Ekrem yoksa bildirirler

Ardından Başkan Arısoy beraberindeki heyet ve birçok sanatsever ile sergiyi gezdi. Öte yandan Folk Müzik Topluluğu ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı. Kültür ve Sanat Sezonu açılışında konuşan Başkan Arısoy, Necip Fazıl’ın unutulmaz eseri Reis Bey’in Zeytinburnu’nda sahne alacağı müjdesini verdi.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2019/10/05/04/46/resized_e3e9d-88d9c15ba820024_02.jpg

GÜNDEM
İstanbul'da 28 Şubat hortladı

Reis Bey Zeytinburnu’nda sahnelenecek

Etkinliklere bu yıl devlet tiyatrolarının da katıldığını söyleyen Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, şu şekilde açıklamada bulundu:

HAYAT
Üstat Necip Fazıl Kısakürek gideli 35 yıl oldu

“45 günde bir değişen sergiler olacak”

Ekim ayında büyük bir sergi düzenleyeceklerinin müjdesini veren Başkan Arısoy, açıklamalarına şu ifadeleri ekledi: