Sofuoğlu "Yılın Fotoğrafları"nı oyladı

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı. 3 kategorideki eserlere oy veren Sofuoğlu, kendisinin oğlu Mahir ve eşi Julia Looman'ın bulunduğu "Kenan Sofuoğlu'nun zaferi" fotoğrafını oyladı.

Haber Merkezi AA
Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, AA'nın düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 3 kategorideki eserlere oy verdi.

Oylama hakkında bilgi alan dünya şampiyonu Kenan, fotoğrafları tek tek inceleyip yorumladı.

Kenan, haber kategorisinde Elif Öztürk'ün "Türkiye darbe girişimine karşı tek yürek", Iker Pastor'un "İdomedi'de doğan bebek" ve Mahmud Rslan'ın "Ümran Daknes" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Yaşam kategorisinde Agoes Rudianto'nun "Denizden plastik çöp toplayan çocuklar" ile Ali Jadallah'ın "Gazze'de kış" başlıklı fotoğraflara oy kullanan Kenan, spor kategorisinde ise Burak Akbulut'un çektiği kendisinin, oğlu Mahir ve eşi Julia Looman'ın bulunduğu "Kenan Sofuoğlu'nun zaferi" ile Volkan Furuncu'nun "Muhammed Ali'nin vefatı" başlıklı fotoğraflarını oyladı.

Kenan, fotoğrafların her birinin çok güzel ve özel olduğunu söyledi.

"Duygulandığım kareler oldu"

Kategoriler arasında herkesin beğendiği, ilgisini çektiği ve duygulandıran fotoğraflar olduğunu dile getiren Kenan, "Ben burada özellikle insanların zor anlarındaki bulunduğu kareleri beğendim ve insanların mutlu olduğu bizim fotoğrafımızda olduğu gibi. Çocukların yaşadıkları hissiyatların olduğu fotoğrafları da beğendim." diye konuştu.

Kenan Sofuoğlu fotoğrafının yarışmaya konulmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Mahir'in benim kaskımı tutuşu, o an çok hoşuma gitti. Çok beğendiğim resimler arasındaydı, bu yarışmaya konulması da hoşuma gitti. Diğer dallarda da oylama yaparken özellikle çocukların o an yaşadığı duyguyu anlatan fotoğraflar çok hoşuma gitti. Duygulandığım kareler oldu. Yarışmanın sonucunu bende merak ediyorum. Özellikle de spor dalında ne olacağını merak ediyorum. Sonucu merakla bekleyenlerden biri de benim. Bizim mutlu anımızdaki fotoğrafı yakalayıp yarışmaya koydukları için Anadolu Ajansına da özellikle teşekkür ediyorum."



AA 'Yılın Fotoğrafları' oylaması devam ediyor



"Yılın Fotoğrafları" oylaması başladı


Arda Turan "Yılın Fotoğrafları"nı oyladı


Yılın fotoğrafları seçiliyor