Ünlü oyuncu Mesut Akusta uyandırıldı: Kendine gelir gelmez ilk işi bu oldu

Ankara'da evinde geçirdiği beyin kanaması sonrası kaldırıldığı hastanede tedaviye alınan sinema oyuncusu Mesut Akusta'nın (57) sağlık durumu iyiye gidiyor. Sosyal medya hesabından hastanedeki fotoğrafını paylaşan Akusta, "Arayan soran herkese teşekkürler" dedi.

Haber Merkezi DHA
Mesut Akusta

Sinema ve dizi oyuncusu Mesut Akusta, 19 Ağustos'ta Çankaya ilçesindeki evinde beyin kanaması geçirdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan bir çocuk babası Akusta, yaklaşık 3 saat süren operasyonun ardından yoğun bakım servisine alındı. Burada tedavisi süren Akusta'nın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi. Akusta, sosyal medya hesabından hastanedeki fotoğrafını paylaşarak, "Arayan soran herkese teşekkürler" dedi. Akusta, kendine gelir gelmez senaryo okumaya başladı.

Anne olmak için gün sayıyordu: Oyuncu Ayça Erturan'dan kötü haber


'GERÇEKTEN DELİ'
Akusta'nın eşi Şafak Özbir Akusta da sosyal medya hesabından eşinin fotoğrafını paylaşarak, "Gerçekten deli. İnsan kendine gelir gelmez senaryo mu okumak ister? Allah’a kaç kez şükretsem yeter bilemem ama seni bize ailenin, evladının, sevenlerinin duası, yaşama bağlılığın ve işine olan aşkın geri getirdi. Allah’ım bir daha yaşatmasın ve kim varsa şifasını versin" ifadesini kullandı.

FOTOĞRAF 20
Beyin kanaması geçiren Mesut Akusta’nın eşi Şafak Özbir hastaneden paylaştı: 'Karanlık aydınlığa kavuşur elbet'
TRT 1'de yayımlanan "Teşkilat" dizisinin başrol oyuncularından Mesut Akusta, geçtiğimiz hafta Ankara'daki evinde beyin kanaması geçirmiş, hastaneye kaldırılmış ve acilen ameliyata alınmıştı. Mesut Akusta, yaklaşık üç saat süren operasyonun ardından yoğun bakım odasına alındı. Uyanması beklenen Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir Akusta hastane odasından bir paylaşım yaptı. Şafak Özbir Akusta'nın eşi Mesut Akusta için yaptığı paylaşım sevenlerini duygulandırdı.