Kazakistan ve Azerbeycan'da koronavirüse yakalan Türkler ambulans uçakla İstanbul’a getirildi

Kazakistan’da yaşayan ve koronavirüse yakalanan üç Türk ile Azerbaycan'da yaşayan bir Türk tedavi edilmek üzere ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi. Ambulans uçaktaki hastalar kendilerini bekleyen özel kıyafetli sağlık çalışanları eşliğinde hastaneye kaldırıldı.

Haber Merkezi İHA
Ambulans uçaktaki hastalar kendilerini bekleyen özel kıyafetli sağlık çalışanları eşliğinde hastaneye kaldırıldı.

Kazakistan’da yaşayan İbrahim B. (42), Halil K. (55), İbrahim K. (39) ve Azerbaycan’da yaşayan Ali U. (41) koronavirüse yakalanınca tedavi edilmek üzere Türkiye’ye getirildi.

Ambulans uçaktaki hastalar kendilerini bekleyen özel kıyafetli sağlık çalışanları eşliğinde hastaneye kaldırıldı.

Hastalardan İbrahim B. ambulans uçakla Ankara Esenboğa Havalimanı’na getirilirken Ali U. ise Adana Havalimanı’na getirildi.

Kazakistan Astana’dan gelen Halil K. ve İbrahim K. ise saat 12.30 sıralarında ambulans uçakla Atatürk Havalimanı’na getirildi. Korona virüs hastaları kendilerini bekleyen özel kıyafetli sağlık çalışanları eşliğinde tedavi edilmek üzere çevredeki hastanelere götürüldü.

Kalp damarları doğuştan ters bebek ambulans uçakla Ankara'ya getirildi

İsveç'ten ambulans uçak ile Türkiye'ye getirilen Emrullah Gülüşken taburcu oldu

Türk aileyi almak için İsveç'e giden ambulans uçak dönüş yolunda
İsveç'in Malmö kentinde, Kovid-19 testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyerek eve gönderilen Emrullah Gülüşken'e Türkiye sahip çıktı. Türk aileyi almak için İsveç'e giden ambulans uçak dönüş yolunda. Güleşken'in kızı Samira Gülüşken, yardım çağrılarına ses veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya 'Birazdan hareket edecez, buraya gelen insanlardan, yazıp destek çıkan durumumuzu soran herkese binlerce kez teşekkür ederiz' dedi.