Tunceli'de 6 koronavirüs hastasından 4'ü iyileşerek hastaneden taburcu oldu: 2 hastanın tedavisi sürüyor

Tunceli'de 84 yaşındaki Musa Güzel, koronavirüsü yenerek hastaneden alkışlarla taburcu edildi. Müjdeli haberi veren Vali Tuncay Sonel, kentteki 6 koronavirüs hastasının dördünün iyileşerek taburcu olduğunu, diğer 2 hastanın ise tedavisinin devam ettiğini söyledi.

Haber Merkezi İHA
84 yaşındaki Musa Güzel, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Koronavirüs teşhisi nedeniyle Tunceli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan 84 yaşındaki Musa Güzel, hastalığını yapılan tedavilerle yenmeyi başardı. Hastanede tedavisinin ardından yapılan testlerinin negatife dönmesi sonucu Güzel, sağlık çalışanlarının alkışlarıyla taburcu edildi.

Müjdeli haberi veren Vali Tuncay Sonel, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

  • "Tunceli’de 6 pozitif vakamızdan iyileşen 3 hastamız hafta içi taburcu olmuşlardı. Az önce de Musa Güzel (84) Dedemiz taburcu oldu şükür. Kalan 2 hastamızın da tedavisine devam ediliyor. Başhekimimiz nezdinde fedakar sağlık personelimizden Allah razı olsun."

SON DURUM: Türkiye ve dünyada koronavirüs test sayısı, vaka sayısı ve ölü sayıları

FOTOĞRAF 22
Sokağa çıkma yasağı getirilen 31 ilde cadde, sokak ve yollar boş kaldı
30 büyükşehir ile Zonguldak'ta 2 günlük sokağa çıkma yasağı getirildi. İçişleri Bakanlığı, yayımladığı genelgeyle yasağın detaylarını ve açık olacak iş yeri, işletme, kurumları da kamuoyu ile paylaştı. Bu kapsamda sabah saatlerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilen kentlerde cadde, sokak ve yollar boş kaldı.