İstanbul Üniversitesi Açıköğretim AUZEF vize sınavı ne zaman yapılacak

İstanbul Üniversitesi AUZEF 2022-2023 bahar yarıyılı ara sınavı (vize) hakkında bilgiler paylaşıldı. Sosyal medya üzerinden paylaşılan bilgilerde AUZEF sınavlarının online yapılacağı duyuruldu. Ara sınavda alınan puanlar adayların dönem sonu başarı notunu %30 oranında etkileyecek. Ara sınavlarda her bir ders için öğrencilere 20 adet çoktan seçmeli soru yöneltilecek ve 30 dakika sınav süresi tanımlanacak. Peki, AUZEF vize sınavları ne zaman, nasıl yapılacak?

Haber Merkezi Yeni Şafak
AUZEF

AUZEF sınav tarihleri, İstanbul Üniversitesi'nin resmi twitter hesabı üzerinden yapılan açıklama ile duyuruldu. Bu kapsamda Bahar dönemine ilişkin vize sınavlarının belirlenen tarihler aralığında elektronik ortam üzerinden yapılacağı kaydedildi.

AUZEF SINAVLARI NE ZAMAN?

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemindeki derslerinizin ara sınavları 29 Nisan 2023 – 07 Mayıs 2023 tarihleri arasında sınav takviminde ilan edilen gün ve saatlerde gerçekleşecektir. Sınavlarınıza dönem derslerinizin yanında belirtilen tarihte 09:00-23:59 saatleri arasında girebilirsiniz. Her bir ders için sadece belirlenen tek bir günde sınav yapılacaktır.

AUZEF ARA SINAVLARINA NEREDEN GİRİLİR?

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi ara sınavlarına https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden girebilirsiniz.


Anadolu Üniversitesi Bahar Dönemi ara sınav (vize) sonuçları öğrenme ekranı!