Sevilla, Juventus'u 2-1 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükseldi

UEFA Avrupa Ligi yarı finali 1-1 biten ilk maçın rövanşında Sevilla evinde Juventus’u konuk etti. Maçın 90 dakikası yine 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı ve uzatma devrelerine gidildi. Dakika 95’de Erik Lamela Sevilla’yı 2-1 öne geçirdi ve Sevilla bu sonuçla finale yükseldi. Maçın 115. dakikasında Marcos Acuna kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Sevilla - Juventus maç özetini izlemek için haberimize bakabilirsiniz.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Sevilla 2-1 Juventus Maç Özeti İzle (VİDEO)

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında Sevilla ve Juventus karşı karşıya geldi. 90 dakikası 1-1 eşitlikle sonuçlanan maçta uzatmalara gidildi. Maçta son sözü Erik Lamela söyledi ve Sevilla 2-1 galip gelerek finalde Roma’nın rakibi oldu.

SEVİLLA - JUVENTUS MAÇ ÖZETİ

Sevilla - Juventus maç özetini izlemek için TIKLAYIN.

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE FİNALİN ADI: SEVİLLA - ROMA

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçlarının ardından finalin adı Sevilla-Roma oldu.

İayol ekibi Sevilla, 1-1’in rövanşından İtalyan temsilcisi Juventus’u konuk etti. İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Juventus oldu. 65. dakikada Dusan Vlahovic, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Sevilla, 71. dakikada Suso ile eşitliği yakaladı. 90 dakika 1-1’lik eşitlikle tamamlanırken, 95. dakikada Lamela sahneye çıktı ve Sevilla’yı 2-1 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda maçın da skorunu belirledi ve İayol ekibi adını finale yazdırdı.

Gecenin diğer maçında ise ilk karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan Roma, deplasmanda Alman temsilcisi Bayer Leverkusen ile golsüz berabere kalarak finalde Sevilla’nın rakibi oldu.

SEVİLLA - ROMA FİNALİ NE ZAMAN OYNANACAK?

Final 31 Mayıs Çarşamba günü Macaristan’ın başkenti Budapeşte’deki Puskas Arena’da oynanacak.


https://www.yenisafak.com/static/spor/1675587


Zeki Çelik’li Roma, Leverkusen’i eleyerek UEFA Avrupa Ligi’nde finale yükseldi