Fırtına'da 12 oyuncu ağları havalandırdı

Başakşehir mücadelesinde beraberliği getiren Batista Mendy ile birlikte Trabzonspor'da gol atan oyuncu sayısı 12'ye yükseldi. Süper Lig'de ilk yarı itibarıyla Paul Onuachu 8 golle bordo-mavili takımın en golcü ismi oldu.

Batista Mendy ağları havalandıran 12. futbolcu oldu.

Trendyol Süper Lig'in 17 maçlık döneminde, Trabzonspor'da 12 futbolcu rakip fileleri havalandırmayı başardı. Haftayı 1-1'lik Basaksehir beraberliğiyle kapatan bordo-mavili takımda Batista Mendy'nin fileleri havalandırmasıyla gol atan oyuncu sayısı 12'ye yükseldi.

17 maçta toplam 31 gol atan Karadeniz ekibinde, Onuachu 8 golle en çok gol kaydeden oyuncu olurken Bakasetas ve Trezeguet 4'er, Pepe, Visca, Enis Destan ve Bardhi 2'şer, Densvvil, Benkovic, Göktan Gürpüz, Berat Özdemir ve Mendy tek gol attı.

4 maçta sessiz kaldı

Trabzonspor'un 9. haftada Alanyaspor'u 1-0 yendiği maçta ise Fidan Aliti topu kendi kalesine gönderdi. Bordo-mavililer,17 maçlık dönemde 4 karşılaşmada gol atamadı.

Bordo-mavililer, ligin 2. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-0, ligin 8. haftasında Adana Demirspor'a 1-0 yenildiği, ligin 10. haftasında Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kaldığı, ligin 14. haftasında sahasında Kayserispor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmalarda gol atamadı.

SPOR
Avcı Fırtına'yı ilk 3'e taşıdı