Galatasaray doludizgin

Zayıf rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan sarı-kırmızılı ekip özellikle ikinci yarıda farkı açarak rahat bir galibiyet aldı. G.Saray'da Owens 24 sayıyla yıldızlaşırken, Le Brown ise asistleriyle dikkat çekti.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Beko Basketbol Ligi'nde lider G.Saray Cafe Crown, OYAK Renault'u 19 sayı farkla 76-57 yenerek yoluna devam etti. Maça hızlı başlayan Galatasaray, Hite ve Hüseyin'in sayılarla farkı açtı, ancak durunca Özgür ve Wooldrige ile cevap veren Reno, farkı kapattı. 1. periyot 19-18 G.Saray'ın üstünlüğü ile sona erdi. İkinci periyotta Cüneyt ve Owens ile maça ağırlığını koyan G.Saray, devreyi 39-33 önde kapadı.

İkinci yarıda oyuna ağırlığına Gaines, Owens ile pota altında etkili olan ev sahibi takım, 26. dakikada 20 sayı (55-35) fark yakaladı. 3. periyodu 59-48 önde geçen G.Saray, son periyotta rahat bir oyun sonrasında maçı 19 sayı farkla 76-57 kazanarak liderliğini sürdürdü. Bu arada, maçı Galatasaray Başkan Özhan Canaydın da izledi. Canaydın, karşılaşma sonrası rakiplerini yenen oyuncularını tek tek tokalaşarak kutladı.