Süper Lig ekibinden Maradona paylaşımı: Futbola katkılarını asla unutmayacağız

Kayserispor Kulübü, hayatını yitiren futbol efsanesi Diego Armando Maradona için paylaşım yaptı.

Haber Merkezi İHA
Maradona, Pele ile birlikte 'tarihin en iyi futbolcusu' olarak nitelendiriliyordu.

Hes Kablo Kayserispor kulübü, sosyal paylaşım sitelerindeki hesabı üzerinden Diego Armando Maradona için paylaşım yaptı.

Sarı-kırmızılı kulüpten Maradona’nın Dünya Kupası’nı kaldırdığı bir fotoğrafı paylaşıldı ve "Seni ve futbola katkılarını asla unutmayacağız" denildi.

  • Kalp krizi sonrasında 60 yaşında hayatını kaybeden Arjantinli futbol efsanesinin ismi bir dönem Hes Kablo Kayserispor Kulübü Teknik Direktörlüğü için anılmıştı.

Diego Maradona'nın ölmeden önceki görüntüleri futbolseverleri bir kez daha üzdü
Birçok otoriteye göre dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olarak gösterilen Arjantinli Diego Armando Maradona 60 yaşında hayata gözlerini yumdu. Maradona, Tigre'deki evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Efsane isim, kısa süre önce beyin ameliyatı geçirmişti. Arjantin basınında çıkan habere göre, Maradona'ya yapılan otopsinin ön raporunda, eski futbolcunun uyurken 'kronik kalp yetmezliğine bağlı akut akciğer ödemi' nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

Diego Armando Maradona hayatını kaybetti

Maradona'nın ölüm nedeni belli oldu: İşte otopsi raporu

FOTOĞRAF 12
Futbol en sevilen oğlunu kaybetti: Diego Armando Maradona
Geçirdiği kalp krizi sonrası 60 yaşında hayata veda eden Arjantinli efsane futbolcu Diego Armando Maradona, ardında unutulmayacak bir kariyer bıraktı.