Fenerbahçe son dakika golleriyle kazandı

Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe sahasında Fraport TAV Antalyaspor'u son dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Alınan bu galibiyetle birlikte sarı-lacivertliler ligde oynadığı ilk 2 maçta, 2 galibiyet aldı.

Fenerbahçeli futbolcuların gol sevinçleri

Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de, Fraport TAV Antalyaspor'u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0 kazandı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 89. dakikada Miha Zajc ve 90+2. dakikada Enner Valencia kaydetti. Alınan bu galibiyetin ardından sarı-lacivertliler puanını 6'ya yükseltti. Antalyaspor ise 1 puanda kaldı.

Gelecek hafta Fenerbahçe deplasmanda Altay ile karşılaşacak. Antalyaspor ise sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

Kim Min Jae ilk resmi maçına çıktı

Süper Lig’in 2. haftasında oynanan Fenerbahçe - Antalyaspor mücadelesinde sarı-lacivertlilerin yeni transferi Güney Koreli stoper Kim Min Jae ilk kez sahada yer aldı. Teknik direktör Vitor Pereira tarafından ilk 11’de şans verilen Min Jae, savunmanın ortasında mücadelede etti.

Güney Koreli futbolcu, daha önce ligin ilk haftasında oynanan Adana Demirspor ve UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda Helsinki ile karşılaşılan mücadelede forma giymemişti.

Tribünlerden Samatta’ya tepki

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de Antalyaspor ile karşılaştığı mücadelede sarı-lacivertli tribünde Mbwana Samatta’ya tepki gösterdi. Müsabakanın bir çok bölümünde elde ettiği pozisyonları değerlendiremeyen, top kaybı yapan Tanzanyalı futbolcu ıslıklanırken, Teknik Direktör Vitor Pereira ise oyuncusuna destek verdi.

SPOR
Kadıköy'de tartışma çıkartan pozisyon: Penaltı var mı, yok mu?

İkinci yarıdan dakikalar

SPOR
Fenerbahçe-Antalyaspor maçında tartışılan pozisyon: Gol mü, faul mü?