Telefonlar neden çekmiyor? Vodafone hücresel ağ problemi!

Türkiye'de Vodafone, Avea (Türk Telekom), Turkcell operatörleri en çok kullanılanlar arasında. Bugün sabah saatlerinden itibaren Vodafone hat sahiplerinin telefonlar çekmemekte. Vodafone sim kartı takılı olan telefonlar neden çekmiyor? Vodafone büyük şikayetler alıyor. Vodafone tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İşte ayrıntılar...

Haber Merkezi Diğer
Vodafone çöktü mü? Telefonlar neden çekmiyor? Vodafone niçin çekmiyor? soruları son birkaç saattir merak konusu oluyor. Büyük şikayetler alan Vodafone henüz bir açıklama yapmadı. Vodafone hat üzerinden arama yapmak isteyenler "hücresel ağ kullanılamıyor" hatası alıyor. İşte ayrıntılar

Vodafone, ilginç bir sorun ile gündeme geldi. Türkiye genelinde Vodafone hat sahipleri şebekelerinin olmadığını ve arama yapamadıklarını dile getiriyor. Twitter, Facebook ve ekşi sözlük'te yer alan şikayetlere göre Vodafone, Türkiye'de yaklaşık 2-3 saattir hizmet verememeye başladı.

VODAFONE Müşteri Hizmetleri Numarası, VODAFONE Tel nosu

Vodafone hat üzerinden arama yapmak isteyenler "hücresel kullanılamıyor" hatası alıyor. Ancak arama yapılamamasına rağmen internet hizmeti çalışıyor.

Henüz konu ile ilgili Vodafone cephesinden bir açıklama gelmiş değil. Sorunun neden kaynaklandığına dair bir bilgi de bulunmuyor. Gelişmeler yaşandıkça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz..

21 Kasım Vodafone Türkiye çöktü mü? Vodafone kullanılmıyor!