Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
PAZAR
16 OCAK 2000

Güncelleme: 00:30 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

e k s t r a l a r

Anket
Türkiye-AB ilişkilerindeki en önemli sorun sizce nedir?

  Nostaljik Kelime Oyunu...

 
Webmasterler! Yeni Şafak Gazetesi'ne sitenizden link vermek isterseniz buraya tıklayın:
 Gazetenize Link Verin...


Zafer oyunu bozdu

BÜTÜN planlarını Ruslar'ın Çeçenler'i ezeceğini hesap ederek yapan Demirel ve Ecevit, Rusya yenilince telaşa kapıldı. Demirel alelacele Gürcistan'a koştu.

Ecevit'in hesabı şaştı

Çeçenler'in Rusya'yı durdurması Ankara'nın Kafkaslar'da plan değiştirmesine sebep oldu. Çeçenistan'da yenilen Putin, Azerbaycan ve Gürcistan'la ilgili hesaplara girişince Kafkaslar'da dengeler bozuldu. Katliam'ın ortasında Rusya'ya destek vererek tarihi lekeleyen Ecevit'in emekleri boşa gitti. Cumhurbaşkanı Demirel, Çeçen zaferi ve Putin sonrasında strateji değiştirmek için Gürcistan'a gitti.

________________________________Devam »

Erbakan dönebilir

Türkiye'nin de üye olduğu Venedik Komisyonu'nun siyasi partilerin kapatılmasını zorlaştıran raporu, Refah Partisi'nin AİHM'deki dava sürecini etkileyebilir
________________________________Devam »

Ecevit Apo ve HADEP'i uyardı

TÜRKİYE için en iyi kararı aldıklarını ifade eden Başbakan Bülent Ecevit, Öcalan ve HADEP'i uyararak, "Ayaklarını denk alsınlar. Susmaları kendi lehlerine olur. HADEP'in dikkatli davranması gerekiyor" dedi
________________________________Devam »

BASAYEV: 'Fakirler' bize dua etsin

Çeçen komutan Şamil Basayev'le yapılan bu özel görüşme, Ruslar'ın Çeçenistan'da ne kadar perişan durumda olduğunu gözler önüne seriyor. Hâlâ Ruslar'dan zafer bekleyenlere ithaf olunur.

Ecevit'e Aydın Doğan sorusu
FP Grup Başkanvekili Bülent Arınç, Ecevit'e İMKB'de hisse senedi alım-satım yapan ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Aydın Doğan'ın yaptığını belirttiği 'Born Invenstment Holding'in sahibinin kim olduğu sordu.
Yüreğimden geleni türkülerimde söylüyorum
Türkü söylerken zaten ben bende olmuyorum. Söylediğim türkü neyi anlatıyorsa, ben de onunla beraber oluyorum. Neredeyim, onu da bilemem.
Borsa nereye koşuyor?
Küçükler borsayı ateşledi. Borsa uzmanları, 19500 puan seviyelerinde olan direncin aşılması durumunda 23000 puanın görülebileceğini ifade ediyorlar.
"Anayasa tasarısı Yargıtay'ın"
Yargıtay Başkanı Sami Selçuk, Anayasa değişiklik taslağının kendisine ait olmadığını, Yargıtay üyelerince hazırlandığını belirtti
Yeni Şafak'a onur ödülü
Türkiye Yazarlar Birliği, Basın Onuru Ödülü'nü gazetemiz Yeni Şafak'a verdi. Yazarlarımız İdris Özyol deneme dalında, Kürşat Bumin ise basın-fıkra dalında 'Yılın Yazarı' seçildiler.
Fehmi Koru

Yanlış bir karar

Mehmet Barlas

Herkes amma da garip davranıyor!..



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...