
|
14. Dünya Basketbol Şampiyonası'nın 2. tur ilk maçında İspanya'ya farklı yenilerek çeyrek final umudumuzu zora soktuk.
|
|
|
|
Baraj endişesine kapılan ANAP, DYP, YTP ve DSP, 1 Ekim'deki Meclis açılışında ya da olağanüstü toplantıyla yüzde 10 barajını düşürmeyi hedefliyor.
ANAP lideri Mesut Yılmaz'ın, DYP lideri Tansu Çiller ile denediği seçimi erteletme ve Çiller başbakanlığında hükümet girişimlerinin ardından şimdi de ittifak harekatı başlatıldı. Baraj korkusu taşıyan ANAP, DSP, DYP ve YTP'nin hedefi, SP'nin de desteğini alarak ülke barajını yüzde 5'e düşürmek.
Kapatılan RP'nin Genel Başkanı Necmettin Erbakan, Saadet Partisi'ne oy istedi ve seçime katılacak diğer 22 partiyi "taklitçi" diye nitelendirdi.
Seçim ittifakıyla ilgili çalışmaları bütünüyle kapattıklarını belirten SP Lideri Recai Kutan, "Biz, Saadet Partisi olarak seçime gireceğiz ve Allah'ın izniyle en iyi neticeyi alacağız" dedi.
Türkiye'de tüm zamanların en kârlı yatırım aracı olan, ancak 17 Ağustos depremi ve ekonomik kriz nedeniyle bir süredir durgun giden emlak fiyatları, İstanbul'da tırmanışa geçti.
|
|
Liderlerin Nabzı Yeni Şafak'ta
|
3 Kasım seçimleri yaklaşırken siyasi parti liderleri, ülke sorunları hakkındaki görüşlerini, çözüm önerilerini Yeni Şafak'a anlatıyor..
İlk konuğumuz YARIN
Recep Tayyip Erdoğan
ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney'nin, 'tek yol savaş sözü' ABD'yi karıştırdı.
|
|

İstanbul yine
yağmura teslim
Sağanak yağmur yüzünden İstanbul'da yine bildik sahneler yaşandı. Gece boyunca yağan yağmur nedeniyle Haramidere taştı, Esenyurt ve Avcılar'da 150'yi aşkın ev sular altında kaldı.
Aspendos'tan Sezen
Aksu geçti
Sezen Aksu, "Türkiye Şarkıları" konserlerinin ikincisini, Aspendos'ta verdi.
Yüksek lisans
vurgunu
Üniversitelere yüksek lisans için başvuran öğrenciler toplam 100-150 milyon lira arasında ücret ödemek zorunda kalıyor.
Hortumun küsüratı
memuru zengin eder
Memurların 250 milyon liralık zam isteğine karşı çıkan hükümet, kamu ve fon bankalarının açıklarını kapatmak için toplam 52,7 katrilyon liralık kaynak aktardı.
Başkan Yeşil'e hain
saldırı
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Mustafa Yeşil, kaçak büfesi belediye ekipleri tarafından yıkılan Nevzat Bayrak adlı saldırgan tarafından vuruldu.
|
|
 |
|
PİYASALAR
|
| Dolar |
1.623.000 |
| Euro |
1.593.000 |
| Altın (Cum.) |
110.000 |
| Borsa |
9.388 |
|
Türkiye'de Hava
|
| Adana |
21 / 32 |
| Ankara |
16 / 27 |
| Bursa |
18 / 25 |
| Diyarbakır |
17 / 34 |
| Erzurum |
6 / 26 |
| İstanbul |
20 / 25 |
| İzmir |
21 / 28 |
| Trabzon |
21 / 26 |
|