|

Fernando Muslera'nın bonservis bedeli açıklandı

Son günlerde adı transfer dedikodularına karışan Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera için River Plate teknik direktörü Marcelo Gallardo açıklamalarda bulundu. Arjantinli teknik adamın açıklamalarından önemli bir gerçek de ortaya çıktı.

Yeni Şafak
17:30 - 12/05/2016 الخميس
Güncelleme: 17:31 - 12/05/2016 الخميس
Yeni Şafak
Fernando Muslera (Galatasaray)
Fernando Muslera (Galatasaray)

Son günlerde adı River Plate ve Tigres takımlarıyla anıan Fernando Muslera için River Plate Teknik Direktörü Marcelo Gallardo açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam Uuguaylı kalecinin kendileri için çok pahalı olduğunu ifade ederken oyuncunun bonservisine dair de flaş ifadeler kullandı.



İşte Gallardo'nun açıklamaları;

  • ''Transfer sezonunda kadromuzu takviye etmek zorundayız. Kaleci transferi olarak Fernando Muslera ilk tercihimizdi. Ancak kendisi takımında mutlu ve bizim için çok pahalı. Farklı alternatifleri gündemimize almamız gerekiyor. Bütcemizi aşan transferler yapamayız çünkü kulübün durumu ortada. Muslera'nın toplam maliyetinin 20 milyon euroyu bulabileceği söyleniyor''

Gallardo'nun bu açıklamalarının ardından La Pagina Millonaria adlı internet sitesi Muslera için Galatasaray'ın 18 milyon euro bonservis bedeli belirlediğini ve bu rakamın River Plate için imkansız olduğunu açıkladı. Sitenin haberine göre River Plate Muslera transferinin gerçekleşmemesi yüzünden Peru Milli Takımı'nın kalecisi Pedro Gallase için nabız yoklamaya başladı.










#Fernando Muslera
#Galatasaray
#River Plate
#Marcelo Gallardo
٪d سنوات قبل