|

Aziz Yıldırım'dan flaş karar

Başakşehir'e yenilerek şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım, flaş bir karar aldı. Sarı lacivertlilerin başkanı Yıldırım, takımda sözleşmeleri sona eren futbolcularla yapılan transfer görüşmelerini durdurdu.

Yeni Şafak
14:42 - 12/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:14 - 12/05/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Aziz Yıldırım (Fenerbahçe)
Aziz Yıldırım (Fenerbahçe)

Başakşehir yenilgisi sonrası morallerin bozulduğu Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sezon sonunda sözleşmesi biten futbolcularla transfer görüşmelerini sürdüren sarı lacivertlilerde başkan Aziz Yıldırım'ın isteği doğrultusunda tüm transfer görüşmeleri donduruldu.



Yıldırım'ın bu kararı vermesinin arkasındaki sebebin başkanlık seçiminde aday olup olmayacağı konusunu netleştirememesinin olduğu ifade edildi. Başakşehir yenilgisi öncesi Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Bruno Alves ile görüşmelerde bulunan yönetimin bu oyuncuların sözleşme görüşmelerini durdurdu. Bu hafta oyuncuların menajerleriyle yapılacak görüşmelerin iptal edildiği ifade edilirken oyuncuların menajerleriyle sezonun bitiminden sonra tekrar bir araya geleceği belirtildi.




Gökhan Gönül ve Mehmet Topal beklemede

Euro 2016 kadrosunda A Milli Takımı'nda yer alması beklenen futbolcular Gökhan Gönül ve Mehmet Topal transferleri için turnuva sonrasına kadar bekleme kararı aldı. Fenerbahçe'deki durumun netleşmesini bekleyen yıldız isimlerin kendilerini tamamen milli takıma vermek için böyle bir karar aldığı belirtildi.



Alves beklemeyecek

Fenerbahçe'nin 34 yaşındaki Portekizli savunmacısı Bruno Alves de sözleşmesini uzatmak için görüşmelerde bulunan futbolculardandı. Alves'in kulüpteki geleceğini önceden belirlemek istemesi sebebiyle Portekizli futbolcunun takımdan ayrılabileceği ve gelen teklifleri değerlendireceği aktarıldı.





Fenerbahçe'de yeni kaptan Mehmet Topal Bruno Alves ayrılıyor iddiası



#Gökhan Gönül
#Mehmet Topal
#Fenerbahçe
#Aziz Yıldırım
8 yıl önce