|

Napoli'den Oğuzhan'a sürpriz teklif

Beşiktaş'ın önemli ismi Oğuzhan Özyakup'a, lig bitmeden Serie A ekibi Napoli'nin transfer teklifi yaptığı ve bu gelişmenin üzerine başarılı futbolcunun menajeri aracılığıyla cevap verdiği iddia edildi.

Yeni Şafak
09:50 - 9/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:27 - 9/03/2016 Çarşamba
Diğer

Yeni sezonda takımın başına Şenol Güneş'in gelmesinin ardından form grafiğinde zirveye çıkan Oğuzhan Özyakup'a daha lig bitmeden transfer teklifinin geldiği ileri sürüldü.



Fanatik'in haberine göre; Sezon başından beri İngiliz ve İtalyan ekiplerinin takibinde olan futbolcuya; Serie A temsilcisi Napoli'nin, menajeri aracılığıyla temas kurduğu ileri sürüldü. Kara Kartal'la sözleşmesi 2018 yılında sona erecek olan 23 yaşındaki futbolcuyla yeni sezon için şimdiden el sıkışma önerisinde bulunan Maviler'e, genç oyuncudan yanıt geldiği bildirildi.



Hedefleri sezon sonu

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda yoluna adım adım devam eden siyah-beyazlıların başarısına odaklandığını söyleyen Oğuzhan'ın menajerine, “Şu anda Beşiktaş dışında başka bir şey düşünmek istemiyorum. Takımımla önemli hedeflerim var. Sezon sonuna kadar başka kulüplerle ilgili olarak bir haber duymak istemiyorum" sözlerini sarf ettiği ifade edildi.



Beşiktaş'ta bu sezon 31 maçta görev yapan ve takımına 7 gol ile 6 asistlik katkı yapan Oğuzhan için Napoli'nin, sezon sonu siyah-beyazlıların kapısını çalacağı konuşuluyor.





#oğuzhan özyakup
#Napoli
#transfer
#beşiktaş
8 yıl önce