|

Yalova'da okullar tatil mi? Son dakika kar tatili açıklaması

Yalova'da okullar tatil mi? Etkili olan kar yağışlarının ardından öğrenciler okulların tatil olup olmadığını merak ediyordu. Peki Yalova'da okullar tatil mi? İşte son dakika açıklaması.

Yeni Şafak
16:15 - 8/01/2017 Pazar
Güncelleme: 16:36 - 9/01/2017 Pazartesi
IHA
Yalova'da okullar tatil mi?
Yalova'da okullar tatil mi?

Yalova'da okullar tatil mi? Yalova'da yoğun kar yağışları görülüyor. Öğrenciler ise okulların tatil olup olmadığını merak ediyordu. Beklenen resmi açıklama geldi. Peki Yalova'da okullar tatil mi?



Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, olumsuz hava şartları sebebiyle 9 Ocak pazartesi günü okulların tatil olduğunu açıkladı.


Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, ilçedeki yoğun kat ve buzlanma sebebiyle ilçedeki tüm okulların 9 Ocak Pazartesi günü tatil olduğunu söyledi.





Yalova'da olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelindeki okullar 9 Ocak Pazartesi günü için 1 gün tatil edildi.


Yalova Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, olumsuz hava şartları nedeniyle okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini açıkladı. Müdür Turan yaptığı açıklamada, "Olumsuz hava şartlarının devam etmesi beklendiğinden, il genelindeki tüm anaokulları, ilk ve ortaokullar ile liselerde 9 Ocak Pazartesi günü, bir gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmesi uygun görülmüştür."


Müdür Turan, 10 Ocak Salı günü için ise henüz bir karar alınmadığını söyledi.





#Yalova
#Yalova'da okullar tatil mi?
#Son dakika Yalova
7 yıl önce