|

Yeni bir destan için

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün saat 16'da İstanbul'daki Yenikapı Meydanı'nda İsrail zulmünü tel'in için düzenlenecek dev mitinge katılacağını duyurdu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/05/2018 Cuma
Güncelleme: 01:50 - 18/05/2018 Cuma
Yeni Şafak
​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bahçeli, "MHP zulmün amansız düşmanı, zalim ve canilerin ebedi karşıtıdır. Tarafımız elbette bellidir, o da Hakk'ın ve haklının yanıdır. Bunu tüm dünyaya tekraren göstermek için Yenikapı'da düzenlenecek 'Zulme Lanet, Kudüs'e Destek' mitinginde aziz milletimizle bir ve beraber olacağız, ilk kıblemizin onurunu savunacağız. 18 Mayıs Cuma günü, İslam'ın vicdanı, Türklüğün kati ve keskin şuuru Yenikapı'da bir kez daha destan yazacak, dosta güven, düşmana korku salarak zulme ve zalimlere açık, ikaz dolu bir mesaj verecektir" mesajını paylaştı. Siyonist barbarlığa tepki gösteren Bahçeli, artık sözün anlamını kaybetmeye başladığına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

ZULMÜN DÜŞMANIYIZ

"Kudüs, ilk kıblemizdir. Kudüs, Miracımızın aziz şehridir. Kudüs semavi dinlerin buluşma ve barış içinde yaşama alanıdır. Ve Kudüs bugün zincire vurulmuş, Filistinli kardeşlerimiz katliama maruz kalmışlardır. Artık sözün anlamını kaybettiği bir aşamaya yavaş yavaş gelinmektedir. Zulüm lanetlenmezse, şeytani emeller selamlanmış olacaktır. Zalimler reddedilmezse masumlar iyice sönecek, iyice sinecek, hepten kaybedecektir. Bu nedenle MHP zulmün amansız düşmanı, zalim ve canilerin ebedi karşıtıdır."

#Devlet bahçeli
#Yenikapı
#Kudüs
6 yıl önce