|

Ok rakiplerine küfür yağdırdı

İyi Parti’nin sabıkalı Balıkesir adayı İsmail Ok, DSP’li rakibi Tamer Kamber’e küfürler, AK Parti adayı Yücel Yılmaz’a da hakaretler yağdırdı. Kamber, Ok’un ‘şerefsiz’ ve ‘veled-i zina’ sözleri için 5 milyon TL’lik tazminat davası açtı. Ok, Akşener’in yanında partisinin Kepsut teşkilatından Özgül Yiğit’i de tehdit etmişti.

Talha Menteş
21:40 - 31/03/2019 Pazar
Güncelleme: 03:21 - 29/03/2019 Cuma
Yeni Şafak
İsmail Ok
İsmail Ok

Milet İttifakı'nın İYİ Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, seçim kampanyasında seviyeyi iyice düşürdü. 2010 yılında gazeteciyi dövdüğü için “kasten adam yaralamak” suçundan 6 ay hapis cezası alan İsmail Ok, bu seçim döneminde de kontrolden çıktı. Geçtiğimiz günlerde İP Genel Başkanı Meral Akşener’in gözleri önünde kendi partisinin Kesput İlçe teşkilatından Özgül Yiğit’in üzerine yürüyüp tehdit eden İsmail Ok, şimdi de DSP'li rakibine açık açık küfretti.

‘ŞEREFSİZ, VELED-İ ZİNA’

DSP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tamer Kanber’in “Millet İttifakı HDP/PKK’lılarla işbirliği yapıyor” sözlerine sinirlenen Ok, terbiye sınırlarını aştı. Ok, “Tamer Kanber gibi şerefsiz, veled-i zina evlatlarını kullanarak bize iftira atıyorlar. Eğer Tamer Kanber bunu ispatlayamazsa veled-i zinadır. İspatlamaya davet ediyorum. İspat edemezse Tamer Kanber ve bunun gibi bize PKK, HDP yakıştırması yapanların tamamı veled-i zinadır” dedi. İP'li Ok’a 5 milyon TL'lik tazminat davası açan DSP’li Kamber, kazanması halinde alacağı parayı Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağını söyledi.

'HAVLAYAN İTE BAKIN'

  • Kanber’e küfür etmekle kalmayan Ok, AK Parti’nin adayı Yücel Yılmaz’a da hakaretler yağdırdı. Yılmaz'la ilgili, “Sen nereye adaysın? Kanarya Sevenler Derneği’ne mi adaysın? Yoksa büyükşehire mi?” diyen Ok, şu ifadeleri kullandı: “Akıl hocan var ya, arkasındaki hocası da hala Edip Uğur. Bizde bir laf vardır. 'Havlayan ite bakın, sahibinin kim olduğunu anlarsınız' derler. Bu bir atasözüdür.”
#İyi Parti
#İsmail Ok
#Tamer Kamber
#Yücel Yılmaz
5 yıl önce