|

Fenerbahçe transferleri açıklamak için o haberi bekliyor

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, bir yandan oyuncularla anlaşma sağlarken bir yandan da diğer görüşmelerine devam ediyor. Fakat sarı-lacivertliler birkaç oyuncuyla anlaşmasına rağmen henüz İsmail Yüksek dışında resmi bir açıklama yapıldı. Fenerbahçe, transferlerin açıklanması için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) o haberi bekliyor.

Haber Merkezi
14:31 - 17/07/2020 Cuma
Güncelleme: 14:43 - 17/07/2020 Cuma
Yeni Şafak
Gelecek sezon Fenerbahçe'de sportif direktör koltuğuna oturacak olan Emre Belözoğlu, transfer çalışmalarını yürütüyor.
Gelecek sezon Fenerbahçe'de sportif direktör koltuğuna oturacak olan Emre Belözoğlu, transfer çalışmalarını yürütüyor.

Fenerbahçe Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) gelecek açıklamayı bekliyor. Sarı-lacivertliler henüz İsmail Yüksek dışında resmi bir transfer açıklamasında bulunmadı.

TRT Spor'da yer alan habere göre, transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler, anlaştığı oyunculara resmi imza attırmak için TFF'nin açıklayacağı 2020-21 sezonu 'Kulüp Harcama Limitleri'ni bekliyor. Şu ana dek İsmail Yüksek ile resmen, Mert Hakan Yandaş ve Barış Sungur ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe, TFF’nin açıklayacağı limitlere göre yurt dışındaki çalışmalarına da hız verip, görüştüğü isimlere imza attıracak.

  • Önümüzdeki hafta Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bir araya gelmesi ve konuyla ilgili karar alması bekleniyor.

#Fenerbahçe
#transfer
#TFF
#harcama limiti
4 yıl önce