|

Fenerbahçe eski oyuncularını yeniden kadroya katıyor: Görüşme yapıldı

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, kadrodan gönderdiği 2 eski oyuncusunu yeni takıma kazandırmak istiyor. Hatta bu konuda görüşmeler bile yapıldı. Fenerbahçe özellikle Fatih Karagümrük'te başarılı bir sezon geçiren Ramazan Civelek'i yeniden kadroya katmak istiyor.

Haber Merkezi
11:15 - 17/07/2020 Cuma
Güncelleme: 11:35 - 17/07/2020 Cuma
Yeni Şafak
Fenebahçe'nin kadrosuna katmak istediği Ramazan Civelek ve Yasir Subaşı, sarı-lacivertli takımın altyapısından yetişti.
Fenebahçe'nin kadrosuna katmak istediği Ramazan Civelek ve Yasir Subaşı, sarı-lacivertli takımın altyapısından yetişti.

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, gelecek sezonun planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertliler de ilk hedef yabancı sınırlandırılmasından dolayı, daha önce Fenerbahçe altyapısında forma giymiş ve şuan da başka takımda forma giyen oyunculara rota çevrilmiş durumda.

Ramazan Civelek Fenebahçe'ye geri dönüyor

Ajansspor'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Karagümrük’te bu sezon 27 maçta 5 gol, 4 asistlik performansıyla etkili bir oyun ortaya koyan Ramazan Civelek’in sözleşmesindeki geri alma opsiyonunu kullanacak. Hatta Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, konuyla ilgili Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile bir görüşme yaptı. Ramazan Civelek orta saha sağ'da oynuyor. Aynı zamanda sağ bek olarak da görev yapabiliyor.


Fenerbahçe Yasir Şubaşı'nı istiyor

Yerli oyuncu transferine yönelen Fenerbahçe, Yasir Subaşı'yı da yeniden kadrosuna katmak istiyor. Sezon öncesi sözleşmesindeki 1 milyon TL'lik satın alma opsiyonunu kullanarak Ümraniyespor'dan kadrosuna katan ve hemen ardından 600 bin euro bonservis bedeliyle Kayserispor'a gönderilen Yasir Subaşı, yeniden Fenerbahçe forması giyebilir. Yasir bu sezon 21 karşılaşmada 1 asist yaptı.


#Fenerbahçe
#Ramazan Civelek
#Yasir Subaşı
4 yıl önce
default-profile-img