|

Hami Mandıralı taraftarla kavga etti

Teknik direktör Hami Mandıralı, 7-0'lık tarihi Antalyaspor mağlubiyetinin ardından 'Ceketiniz çok güzel' diyen taraftarla kavga etti.

Yeni Şafak
08:51 - 14/05/2016 Saturday
Güncelleme: 09:35 - 14/05/2016 Saturday
Diğer
Hami Mandıralı ile taraftar arasında kavga çıktı.
Hami Mandıralı ile taraftar arasında kavga çıktı.

Trabzonspor, Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a 7-0 mağlup olarak lig tarihindeki en farklı mağlubiyetini aldı. Karşılaşma sonrası bordo-mavili takımda görevine son verilen teknik direktör Hami Mandıralı ile bir taraftar arasında kavga çıktı.



'Ceketiniz çok güzel
'

Taraftarın, Mandıralı'ya 'Ceketiniz çok güzel' demesi genç teknik adamı çileden çıkardı. Kendisine gönderme yapan taraftarın üzerine yürüyen Mandıralı'yı güvenlik görevlileri sakinleştirdi.







Taraftarlar protesto etti

Gece saat 02:30 sıralarında geniş güvenlik önemlere altında şehre gelen Trabzonspor güvenlik nedeniyle dış hatlar terminalinden çıkartıldı. Bordo-mavili takımın otobüse binişi sırasında havaalanına gelen bir grup taraftar futbolcuları protesto etti."Şehre niye geldiniz", "Sizi istemiyoruz", "Efsane sizinle rezil oluyor" şeklinde sloganlar atan taraftarlar herhangi bir taşkınlığa meydan vermezken, futbolcular ise takım otobüsüyle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne geçti.






#Hami Mandıralı
#Trabzonspor
8 years ago