|

Samsung ürünleri yine toplatılıyor

Amerika Tüketici ve Ürün Güvenliği Komisyonu tarafından yapılan açıklaması sonrası yaklaşık 2.8 milyon çamaşır makinesinin Samsung tarafından geri toplatılacağı öğrenildi.

Yeni Şafak
11:17 - 6/11/2016 Pazar
Güncelleme: 11:21 - 6/11/2016 Pazar
Yeni Şafak
Samsung'un son 4 yıl içerisinde üretilen bazı modelleri geri toplatılacak.
Samsung'un son 4 yıl içerisinde üretilen bazı modelleri geri toplatılacak.

Samsung son dönemlerde ürettiği ürünler konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyor. Samsung Note 7'lerde yaşanan skandal sonrası telefonlar geri toplanılmıştı. Şimdi de

Samsung'un Çamaşır makinesi modellerinden bazılarında sıkıntı yaşandığı ve toplanılacağı öğrenildi.

Bu toplama işlemi son 4 yılda üretilen çamaşır makinesi modellerinden bazılarını etkiliyor. Bu da 2.8 milyon çamaşır makinesinin bu durumdan etkilendiğini gösteriyor.



Hangi modellerin arızalı olduğuna ve geri toplanacağına

ulaşabilirsiniz. CNBC'de yer alan habere göre

şu ana kadar dünya çapında 733 Samsung çamaşır makinesi vakası gerçekleşti.
Samsung

, konu hakkında bir açıklama yaparak arızalı ürüne sahip olan müşterilerine iki seçenek sundu. İlk seçenek olarak ücretsiz ev içi tamir seçeneğinde çamaşır makinesinde bulunan sorunlu parça değiştirilmesi ve garanti süresinin 1 yıl daha uzatılması önerilirken ikinci seçenek olarak çamaşır makinesinin iade edilerek yerine yeni alınması öneriliyor. Yeni alınacak olan çamaşır makinesinin

marka olması zorunluluğu ise bulunmuyor. Samsung tercih edilirse firma 150 ila 300 dolar arasında indirim yapılacağı belirtiliyor.



Samsung ürünlerinden birine sahipseniz yukarıdaki linke tıklayarak kullandığınız modelin arızalı modeller arasında olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.










#Samsung
#Samsung çamaşır makinesi
#Samsung geri toplama
7 yıl önce