|

Samsung’un başı çamaşır makineleriyle dertte

Note 7 serisinde yaşanan batarya sorunu ve patlama haberleri sonrası imajı zedelenen Güney Koreli teknoloji devinin şimdi de başı patlayan çamaşır makineleriyle dertte.

Yeni Şafak
12:15 - 29/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:21 - 29/09/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Samsung, Türkiye’de yaygın olarak kullanılan modelinde ise sorun yaşanmadığı belirtildi
Samsung, Türkiye’de yaygın olarak kullanılan modelinde ise sorun yaşanmadığı belirtildi

Galaxy Note 7 serisinin değişim programı bile sorunlu bir şekilde devam ederken, Samsung yeni bir sorunla mücadele etmek zorunda kalacak gibi gözüküyor.



Amerika'da Samsung model çamaşır makinelerinde patlama sesi duyulduğu belirtildi. Haberde bazı Samsung çamaşır makinesi kullanıcılarının internette paylaştıkları şikâyetlerine göre patlama sonucunda hem makinenin hem de çevrenin zarar gördüğü belirtiliyor.



Samsung Amerika'da yaşanan olayları ise doğruladı.

Konu hakkında resmi bir açıklama yapan teknoloji devi, . Mart 2011 ve Nisan 2016 tarihleri arasında üretilen üstten yüklemeli makinelerde bu sorunun yaşandığı açıkladı. Samsung yaptığı açıklamada, makinenin seri numarasının resmi internet sitesi üzerinde yer alan

yazılarak makinenin sorunlu olup olmadığının tespit edilebileceğini açıkladı. Eğer söz konusu makine sorundan etkilenmişse firma ile iletişime geçilmesi gerektiği bildirildi.



Türkiye'yi etkilemiyor


Samsung tarafından yapılan yazılı açıklamada ülkemizde yaygın olarak kullanılan önden yüklemeli makinelerde bu sorun yaşanmıyor.

#samsung
#samsung washing
#samsung çamaşır makinesi
#cnn
8 yıl önce