|

Bu bir haçlı saldırısı

Suriyeli Doçent Doktor İbrahim Salkini, 'Batılılar Sykes Picot anlaşmasını kutsal metin olarak görmekteler ve sömürülerinin devamı için bu konuda İslam alemine yeni bir Haçlı Seferi başlattılar' dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 23:09 - 16/08/2016 Salı
Yeni Şafak

Salkini, Ortadoğu'da 1965'te ABD ve Batılı ülkeler tarafından uygulamaya konulan ve Sünni varlığı ezmeye dönük soft bir proje olduğunu ve 1991'de bunun doğrudan güce dayalı boyuta evrildiğini söyledi.



SÜNNİLER TEHCİR EDİLİYOR


2011'de Suriye İstihbaratının bir raporunu ele geçirdiklerini söyleyen Salkini raporda her yıl 400 bin Sünni Suriye vatandaşının ülkeyi terketmesinin sağlanacağı her tür provokasyonun denenebileceğinin yazdığı bilgisini verdi. Suriye ve Irak'ta küçük parçalara bölünmüş kanton (butik) devletler projesini Müslümanların görmesi gerektiğini vurgulayan Salkini IŞİD ve PKK/PYD ile tehcirin sürdürüldüğünü, IŞİD'in yerini PYD'nin aldığını söyledi.



15 TEMMUZ HAÇLI İŞİ


İslâm coğrafyasına açıktan ilan edilmemiş 'Haçlı saldırısı' olduğunu 15 Temmuz'un bunun parçası olduğunu belirten Salkini, 'Haçlılar 13 sefer düzenledi son yaşadığımız 14. Haçlı saldırısıydı' dedi. Yeni Suriye ve Yeni Ortadoğu projesinde en büyük engel görülen Erdoğan'ın bertaraf edilmesinin amaçlandığını belirten Salkini, "Darbe başarılı olsa çok korkunç bir gelecek İslâm dünyasını bekliyor olacaktı" dedi.



#İbrahim Salkini
#Ortadoğu
#Sykes Picot
8 yıl önce