|

FETÖ'nün enerjisi kesilecek

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içindeki yapılanmasının ortaya çıkmasının ardından FETÖ'nün enerji sektöründen de tamamen temizlenmesi için harekete geçildi.

Yeni Şafak
08:33 - 20/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 05:35 - 20/07/2016 Çarşamba
Diğer

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, yaptığı açıklamada, FETÖ'ye destek veren “kriptolu ya da açık” enerji sektöründe tüm şirketlerle mücadele edileceğini, bu çerçevede yapılan çalışmalar olduğunu söyledi. Yılmaz, FETÖ'ye doğrudan ya da dolaylı destek veren şirketlerin lisansını iptal edecekleri mesajını verdi.



HUKUK VURGUSU


Yılmaz, EPDK'nın daha önce paralel yapı ile mücadele kapsamında görevden uzaklaştırdıkları personelin bulunduğunu anımsatarak “Mücadelede, yeni bir düzeye geçildi. Habertürk'ün haberine göre, onlarla ifade edilecek biçimde yeni görevden almalar olacak. Gereken her şey yapılacak, çok yakında duyarsınız” diye konuştu. Yılmaz, EPDK'nın yapacağı çalışmalarda son derece titiz olacağını belirterek “Hukuksal titizlikle bu süreçler yönetilecek ve sonuçlandırılacak” dedi.


#Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu
#FETÖ
#Darbe girişimi
#Enerji sektörü
8 yıl önce