|

İşveren ile iş arayanın ortak platformu

Yarı zamanlı ve serbest çalışan iş imkanları hacmini artırmak amacıyla kurulan Pariyer.com, iş arayan ve işverenlerin aynı platformda ilan verebilme özelliğiyle Türkiye’de bir ilk.

Yeni Şafak
13:56 - 12/02/2018 الإثنين
Güncelleme: 14:00 - 12/02/2018 الإثنين
Yeni Şafak
'Pariyer', iş arayan ve işverenlere kolaylık sağlıyor.
'Pariyer', iş arayan ve işverenlere kolaylık sağlıyor.

Türkiye’de sadece part time iş gücü piyasasına odaklanan ilk şirket olarak kurulan Pariyer.com Türkiye iş gücü piyasasındaki personel seçme-yerleştirme maliyetlerini azaltacak kullanıcı dostu bir altyapı sağlıyor. İş arayan ve işverenlerin aynı platformda ilan verebilmesine imkan tanıyan platform bu özelliğiyle Türkiye’de bir ilk. Geçen yılın ikinci yarısında kurulan şirket; ülkemizde yüzde 9.5 olan yarı zamanlı çalışma oranını, Avrupa standartlarına yükseltmeye hazırlanıyor.

Kolay erişim

Pariyer.com kurucu ortaklarından Meryem Bozkurt Sıtkı, iş arayanların yeteneklerini boş zamanlarında yapabilecekleri işler ile paraya dönüştürebilmeleri sağlanarak, işverenlerin kalifiye elemanlara rahatlıkla ulaşıp iş hacimlerini büyütebilecekleri bir platform geliştirdikleri için mutlu olduğunu belirtti. Sıtkı, son zamanların gözde çalışma seçeneklerinden olan, genç, kadın ve engellilerin proje bazlı, yarı zamanlı veya serbest zamanlı olarak istihdam edilebilmelerine imkan sağlayacaklarını kaydetti.

İTÜ ÇEKİRDEK DESTEKLENİYOR

İTÜ Çekirdek tarafından da desteklenen Pariyer.com, kısa zaman içinde 7 bin 800'e yakın üyeye ulaştı. Şirket hızla yayılarak garsonluktan çocuk bakıcılığına, gölge öğretmenlikten özel derse, tenis eğitmenliğinden mankenliğe kadar uzanan pek çok iş kolunda, farklı yüzlerce seçenek sunuyor. Dünya genelinde yüksek oranda yarı zamanlı iş imkânlarının yaygınlığı ve başarılı iş modellerinden ilham alan Pariyer.com iş dünyasında ihtiyaç duyulan yarı zamanlı çalışan kaynağını; hızlı ve etkin bir şekilde işverenlerle buluşturan referans dijital platform olmak yolunda emin adımlarla ilerliyor.

7 BİN 800 ÜYEYE HİZMET

2017 yılında genç girişimciler, Meryem Bozkurt Sıtkı ve Mustafa Sıtkı tarafından kurulan Pariyer.com İTÜ Çekirdek tarafından da destekleniyor. 7 kişilik bir ekip tarafından yönetilen firma; 7 bin 800 üyeye, 550 iş ilanı ve bin 550 iş talebine sahip. Şirket, iş dünyasında ihtiyaç duyulan yarı zamanlı çalışan kaynağını; en hızlı ve etkin bir şekilde işverenlerle buluşturuyor.

#Pariyer
#İşveren
#Firma
٪d سنوات قبل