|

15 Temmuz şehidi Erdoğan için dua yazmış

15 Temmuz şehitlerinden Ramazan Sarıkaya, umre sırasında yazdığı dua defterine Cumhurbaşkanı Erdoğan için, "Benim ömrümden al Erdoğan'a ver ki düşmanların karşısında dimdik dursun" notunu düşmüş.

Yeni Şafak
21:24 - 28/09/2016 Çarşamba
Güncelleme: 21:50 - 28/09/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında yaralanan ve 23 Ağustos'ta şehit olan Ramazan Sarıkaya'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı dua ortaya çıktı.



Sarıkaya'nın bu yıl gittiği umrede yazdığı duada, "Benim ömrümden al Erdoğan'a ver ki düşmanların karşısında dimdik dursun" notu yer aldı.



Türkiye'nin terör belasından kurtulması için dua eden Sarıkaya, "Müslümanlar ve ülkemiz için şer düşünen odaklara fırsat verme. Onları ıslah eyle. Olmayacakları ise Kahhar isminle kahrı perişan et. Yerle bir et. Silahlarını çalışmaz, evlerini harap et. Hilelerini başlarına çevir. Özellikle yabancı şer güçlere fırsat verme. Erdoğan'a yardım et. Benim ömrümden al ona ver ki; düşmanların karşısında dimdik dursun. Yahudileri ve İslam'a düşman Hristiyanları çatlatsın. Yıllardır hasret kaldığımız Müslüman lider görsünler. Doğudaki PKK'yı yerle bir et. Kökünü kazı ki vatandaş yurduna dönsün" ifadelerini kullandı.





  1. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul Saraçhane Parkı'nda vurulan ve o tarihten itibaren yoğun bakımda tutulan Ramazan Sarıkaya, 23 Ağustos tarihinde şehadete ulaşmıştı.





#FETÖ
#15 Temmuz
#Recep Tayyip Erdoğan
#Dua
#Ramazan Sarıkaya
8 yıl önce