|

Murat Yıldırım ve Imane Elbani nişanlandı

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, oyuncu Murat Yıldırım için, Faslı oyuncu Imane Elbani​'yi babasından istemişti. Çok konuşulan istemenin ardından Yıldırım ve Elbani çiftinden güzel haber geldi. Çift, dün boğazda aile arasında düzenlenen bir tören ile nişanlandı.

Yeni Şafak
13:27 - 4/12/2016 Pazar
Güncelleme: 13:30 - 4/12/2016 Pazar
Diğer
Yıldım ve Elbani çiftinin yüzükleri takıldıktan sonra tüm aile bir arada fotoğraf çektirdi.
Yıldım ve Elbani çiftinin yüzükleri takıldıktan sonra tüm aile bir arada fotoğraf çektirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde facetime üzerinden, babasından istediği Imane Elbani ve Murat Yıldırım çifti evlilik yolunda bir adım daha attı. 2 hafta önce ünlü oyuncunun memleketi Adana'da söz töreni gerçekleşen Yıldırım ve Elbani çifti dün nişanlandı. Boğazda bir otelde gerçekleştirilen nişan töreninde Murat Yıldırım'ın anne ve babası, Imane Elbani'nin ise anne-babası ve kız kardeşi hazır bulundu. Sabah'ın haberine göre; tüm aile birlikte yemek yedikten sonra Yıldırım Ailesi, Elbani'yi ailesinden istedi. Törenden sonra Elbani, örf ve adetlere uygun olarak kahve yapıp servis etti.



Cumhurbaşkanı önce istedi sonra hediye gönderdi


Murat Yıldırım için kız isteyen ve olumlu cevap alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir jest daha yaparak oyuncuya Kur'an-ı Kerim hediye etmişti. Sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eden Yıldırım,"Bana manevi babalık yaptınız sonra da en güzel hediyeyi gönderdiniz" ifadelerini kullanmıştı.







Cumhurbaşkanı Erdoğan, Murat Yıldırım'a Kur'an hediye etti


#Imane Elbani
#Murat Yıldırım
#Nişan töreni
#Recep Tayyip Erdoğan
7 yıl önce