|

Sylvester Stallone süper kahraman olacak

Aksiyon filmlerinin önemli isimleri arasında yer alan Sylvester Stallone’un Marvel Sinematik Evreni’ne katıldığı bir süredir biliniyordu. Sonunda onun hangi karaktere hayat verdiği de ortaya çıktı. Sylvester Stallone, Guardians of the Galaxy Vol. 2’de Starhawk rolünü canlandıracak.

Yeni Şafak
11:43 - 25/04/2017 Salı
Güncelleme: 11:44 - 25/04/2017 Salı
Diğer
Guardians of the Galaxy Vol. 2​, 28 Nisan'da gösterime girecek.​
Guardians of the Galaxy Vol. 2​, 28 Nisan'da gösterime girecek.​

Cehennem Melekleri 4'ün oyuncu kadrosundan ayrıldığını duyuran Sylvester Stallone yeni bir proje ile tekrar adını duyurdu.

Guardians of the Galaxy Vol. 2’nin prodüksiyon notlarında görüldüğü üzere Stallone, Galaxy Vol. 2’de Starhawk rolünü canlandıracak.

Guardians of the Galaxy Vol. 2, 28 Nisan'da gösterime girecek.

  • Film hakkında
  • Asıl ismi Stakar Ogord olan karakter Guardians of the Galaxy ekibinin orijinal üyeleri arasında yer alıyor. Bu karakter Marvel Sinematik Evreni’ne Yondu vasıtası ile giriyor. Tanışıklıkları seneler öncesine dayanan bu iki karakterin arasının uzun zaman önce bozulduğu, Stakar Ogord’un onun geri dönüşünü yasakladığı söyleniyor. Aradan geçen yirmi seneden sonra ikilinin tekrar karşılaşacağı ve ardından duygusal anların yaşanacağı söyleniyor. Bunun nedeni olarak da aralarındaki baba – oğlu tarzı ilişki gösteriliyor.

#Guardians of the Galaxy Vol. 2​
#Starhawk
#Sylvester Stallone​
7 yıl önce