|

Alanyaspor-Beşiktaş: 1-2

Beşiktaş, Süper Lig'in 10. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Siyah beyazlıların galibiyet golü, geldiği günden bu yana gol atamadığı için eleştirilen Alvaro Negredo'dan geldi. 4 hafta sonra galibiyet hasretine son veren Beşiktaş, 18 puanla 3. sırada yer aldı.

Yeni Şafak
21:21 - 28/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 21:58 - 28/10/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Alvaro Negredo, Beşiktaş formasıyla ilk golünü Alanyaspor'a attı.
Alvaro Negredo, Beşiktaş formasıyla ilk golünü Alanyaspor'a attı.

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, 4 maçlık galibiyet hasretine Aytemiz Alanyaspor karşısında son verdi ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

  • Beşiktaş 8. dakikada Cenk Tosun ile Aytemiz Alanyaspor karşısında 1-0 öne geçti. Kaleyi tam karşıdan gören bir noktada topla buluşan Oğuzhan Özyakup rakibinden sıyrılıp ara pasını bıraktı. Ceza sahası içinde savunmayı çizgi halinde yakalayan Cenk Tosun kaleciyi de geçerek sol ayağıyla topu filelere gönderdi.

Aytemiz Alanyaspor 17. dakikada gole yaklaştı. Ceza sahasında Talisca'ya çarpan topta Alanyasporlu oyuncular penaltı beklerken hakemin kararı devam oldu. Pozisyonun devamında top Welinton Silva'nın önünde kaldı. Welinton'un sert şutunda savunmadan seken top kornere çıktı.

  • Aytemiz Alanyaspor 26. dakikada Welinton Silva'nın ceza sahasının dışından attığı golle Beşiktaş karşısında 1-1'lik eşitliği yakaladı.

32. dakikada Alanyaspor 2. gole yaklaşırken Emre Akbaba'nın şutunda Fabri topu son anda kornere çeldi.

Beşiktaş atağında Quaresma, Aytemiz Alanyaspor ceza sahasının içinde yerde kaldı ve Beşiktaşlı oyuncular penaltı bekledi ancak hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun kararı devam oldu.

İkinci yarıda Beşiktaş 60. dakikada 2. gole yaklaştı. Quaresma'nın ceza sahasına gönderdiği topta Talisca kafa vuruşuyla topu kaleye gönderdi ancak Alanyaspor kalecisi Haydar topu kontrol etti.

Beşiktaş Babel ile gole yaklaşırken Haydar bir kez daha kalesini gole kapattı. Tolgay Arslan'ın pasında sol kanatta topu kontrol eden Ryan Babel rakibinin üstüne gitti ve şutunu çekti fakat kaleci Haydar son anda topu kornere çeldi.

  • 88. dakikada Negredo, Adriano'nun sol kanattan ceza sahasına gönderdiği topa iyi yükseldi ve kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu ve Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi.


#Alanyaspor
#Beşiktaş
#Süper Lig
6 yıl önce