|

Bilic'in yanına gitmek istiyorum

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bilic'in takımı West Ham United'a istediği Gökhan Töre, görüştüğü başkan Fikret Orman'a “Bilic'le arkadaş gibiydim. Güneş'le iletişim kurmakta zorlanıyorum. Transfer için kolaylık sağlayın” dedi.

Yeni Şafak
09:00 - 30/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 09:10 - 30/05/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Gökhan Töre ayrılmak istiyor.
Gökhan Töre ayrılmak istiyor.

Beşiktaş'ın orta sahadaki etkili isimlerinden Gökhan Töre, eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'a imza atmakta kararlı. 24 yaşındaki oyuncunun, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la biraraya gelerek ayrılma kararını bizzat söylediği öğrenildi. Töre'nin, Orman'a, “Bilic'le adeta arkadaş gibiydim. Özel konularımı bile paylaşabiliyordum. Şenol Güneş'le iletişim kurmakta zorlanıyorum. Bilic'in yanına gitmek istiyorum. Sizden kolaylık sağlamınızı istiyorum" dediği ifade edildi.





Transfer için büyük gün yarın

Orman'ın ise Gökhan'a “Kulübün menfaatleri de önemli. Bizi de tatmin edecek şartlar oluştuğu takdirde bu transfer için kolaylık sağlayacağımızdan emin olabilirsin" dediği öğrenildi. Beşiktaş yönetiminin, yarın West Ham'la görüşeceği ve imzaların atılabileceği belirtildi. 2013-14'te Rus ekibi Kazan'dan kiralanan Gökhan Töre, 2014-15 sezonu öncesi 4.5 milyon Euro bonservisle alındı.







Fransa-Kamerun heyecanı TVNET'te Masaya gelmezse güle güle




#Gökhan Töre
#Slaven Bilic
#Beşiktaş
8 yıl önce