|

Hiddink: Bana göre dünyanın en güzel stadı

Hollandalı teknik direktör Guus Hiddink verdiği röportajda Beşiktaş'ın stadına övgüler yağdırırken, "Beşiktaş Stadı'nın konumu, dünyadaki başka hiçbir statla kıyaslanamaz. Bana göre dünyanın en güzel stadı" yorumunda bulundu.

Yeni Şafak
10:30 - 18/02/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:12 - 18/02/2017 Cumartesi
Diğer
Hiddink şu an herhangi bir takım çalıştırmıyor.
Hiddink şu an herhangi bir takım çalıştırmıyor.

Bir dönem Fenerbahçe ve Milli Takımı da çalıştıran Hollandalı teknik adam Guus Hiddink yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın stadından övgüyle söz etti.



Fanatik'te yer alan habere göre Guus Hiddink, teknik direktör Şenol Güneş ve Beşiktaş'ın iç saha maçlarını oynadığı Vodafone Arena için şunları söyledi:


  • "Beşiktaş'ın lider olması tabii ki sürpriz değil. Şenol Güneş'i tanıyorum. O da Güney Kore'de benim gibi harika işler yaptı. Hırsını takdir ediyorum. Geçen sezon şampiyon olmaları bir tesadüf olamaz. Benim Beşiktaş'la ilgili sevdiğim en önemli şey, statları. Beşiktaş Stadı'na hayranım. Beşiktaş Stadı'nın konumu, dünyadaki başka hiçbir statla kıyaslanamaz. Bana göre dünyanın en güzel stadı. Duyduğuma göre yeniden inşa edilmiş. Aynı yerde yenilenmesi, Beşiktaş taraftarı ve camiası için büyük şans. Böylesi bir stada sahip takım da şanslı. Bu stat, futbolcuları da aşırı derecede motive etmektedir herhalde. Umarım yakın zamanda Beşiktaş Stadı'nda bir maç izlerim."

Tecrübeli teknik adam Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemle ilgili şöyle konuştu:


  • "Fenerbahçe'yi, orada yaşadıklarımı hayatım boyunca unutmam. O dönemdeki tutkuyu, kaybetmenin insanlar tarafından nasıl karşılandığını, kazandığımızda ise nasıl göklere çıkarıldığımızı unutmayacağım. Yaşadıklarımdan zaten büyük dersler aldım, Fenerbahçe benim için bir okul gibiydi; çünkü o zaman kariyerimin henüz başındaydım."



#Guus Hiddink
#Beşiktaş
7 yıl önce