|

PAOK'un transfer hedefi Stoch

Fenerbahçe'nin Slovak yıldızı Miroslav Stoch için flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı lacivertlilerde istikrarlı bir şekilde forma giyemeyen futbolcunun devre arasında Yunan Ligi'ne gitmesinin gündeme geldiği öğrenildi.

Yeni Şafak
18:34 - 30/10/2016 Pazar
Güncelleme: 18:44 - 30/10/2016 Pazar
Yeni Şafak

Fenerbahçe'de Dick Advocaat'ın gelişiyle birlikte takımda şans bulması beklenen Stoch bir türlü istikrarı sağlayamamıştı.



Hollandalı teknik adamın sadece alternatif olarak düşündüğü futbolcunun devre arasında takımdan ayrılmayı düşündüğü aktarılırken Yunan Ligi takımlarından PAOK'un yıldız oyuncuyu istediği belirtildi.



2013-2014 sezonunda siyah beyazlı takımda kiralık olarak forma giyen futbolcu, Yunan Ligi'nde verimli bir sezon geçirmişti. PAOK'ta 46 resmi maçta forma giyen futbolcu 10 gol atma başarısı gösterirken Yunan takımı o dönemde Slovak yıldızın bonservisini alamamıştı.



Sezona kötü bir başlangıç yapan ve Yunan Ligi'nde 9. sırada bulunan PAOK'un Ocak ayında Slovak futbolcuyu tekrar kiralamak için menajeriyle temasa geçtiği ifade edildi. Oyuncunun transferine Advocaat'ın da onay verdiği aktarıldı.










#Fenerbahçe
#Stoch
#PAOK
7 yıl önce