|

Trabzon'da transfer fırtınası

Sezonun ikinci yarısında savunmasını güçlendirmek isteyen Trabzonspor'da transfer fırtınası yaşanıyor. Bordo-mavililerin prensipte anlaştığı San Lorenzo'nun sol beki Mas, Spartak Moskova'nın stoperi Serdar Taşçı ile Sporting Lisbon'un sağ beki Pereira'nın bugün Antalya kampında olmaları bekleniyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/01/2017 Salı
Güncelleme: 02:48 - 3/01/2017 Salı
Yeni Şafak
Emmanuel Mas
Emmanuel Mas

Süper Lig'de ilk yarıda beklentileri karşılayamayan ve 13. sırada yer alarak hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor, defans hattı için yürüttüğü transfer çalışmalarında artık sona geldi. Bordo-mavililerin, stoper için Rus ekibi Spartak Moskova'dan el sıkıştığı Serdar Taşçı, sol bek için Arjantin ekibi San Lorenzo'dan prensip anlaşmasına vardığı Emmanuel Mas, ile sağ bek için transfer ettiği Portekiz ekibi Sporting Lisbonlu Joao Pereira'nın bugün takımın sezonun ikinci yarısı için kamp yaptığı Antalya'da olmaları bekleniyor. Oyuncuların anlaşma detayları da ortaya çıktı. Bordo-mavililer, 27 yaşındaki sol bek Emmanuel Mas'a 3 yıllık sözleşme imzalatacak. San Lorenzo'ya 2 milyon Euro bonservis bedeli verilecek. Trabzonspor, bonservisi elinde bulunan 32 yaşındaki sağ bek Pereira ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardı. Bonservisi için Spartak Moskova'ya 1 milyon Euro verilecek olan Serdar Taşçı ile de 2.5 yıllık sözleşme yapılacak. İmzaların Antalya kampında atılacağı öğrenildi.



EN İYİ LİGE GİDİYORUM


Bu arada Trabzon'a gelmek için yola çıkan Mas, havalanında açıklamalarda bulundu. Ülkesinden yola çıkarken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mas, “Çok heyecanlıyım. Avrupa'nın en iyi liglerinden birisine gidiyorum. Sıçramam açısından iyi bir seçenek. Eski Trabzonsporlu Gustavo Colman ile Trabzon'a gitme konusunda görüşmelerde bulundum” ifadelerini kullandı. Trabzonspor'un hücum hattını güçlendirme noktasında da yurtiçi ve yurtdışında çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Bordo-mavililerde ayrıca sağ kanat ve forvet hattına da takviye yapılması konusunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.



#Trabzonspor
#Mas
#Serdar Taşçı
#Pereira
7 yıl önce