Yeni Şafak drone Vodafone Arena'da

Yeni Şafak
12:424/04/2016, Pazartesi
G: 4/04/2016, Pazartesi
Yeni Şafak
yenisafak.com Spor Servisi, Vodafone Arena'yı hem stadın içinden hem de dışarıdan görüntüleyerek bir ilke imza attı
yenisafak.com Spor Servisi, Vodafone Arena'yı hem stadın içinden hem de dışarıdan görüntüleyerek bir ilke imza attı

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla kapılarını açacağı Vodafone Arena'daki son durumu Yeni Şafak Spor görüntüledi. Başkan Fikret Orman Yeni Şafak Spor Servisi'ne özel açıklamalar yaptı.

Beşiktaş taraftarının merakla ve büyük bir özlemle beklediği Vodafone Arena'ya kavuşmasına artık çok kısa bir süre kaldı.



Uzun süredir 'göçebe' futbol hayatı sürdüren ve stat stat dolaşan siyah beyazlılar yeni stadyumunda ilk maçına Bursaspor karşısında çıkacak. 'Eve Dönüyoruz' sloganıyla Vodafone Arena'ya geçecek olan Beşiktaş, 11 Nisan Pazartesi günü Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak maçla yeni evine 'merhaba' diyecek.



Beşiktaş'ın şampiyonluk yolunda son 3 maçını oynamayı planladığı Vodafone Arena'yı Yeni Şafak Spor ekibi ziyaret etti.



Yeni Şafak Spor ekibi bitimine günler kala işlerin yoğunlaştığı Vodafone Arena'nın son halini Drone ile havadan görüntüledi.



Yeni Şafak'a açıklamalar yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman statla ilgili bilgiler verdi. Orman, "Çok uğraşılan, emek harcanan bir anıt eser yaptık. Hep söylüyorum biz bir stat yapmadık, 'saray' yaptık." ifadelerini kullandı.








#Beşiktaş
#Vodafone Arena
#Süper Lig